Košarka
SPORTOVI
Košarka
dobro je prošao

VIDEO Nezgodan pad hrvatskog izbornika na utakmici, napravio je špagu ispred svih

Damir Mulaomerović je neugodno pao na parket, ali brzo se pridigao na utakmici Hrvatske i Finske.

Damir Mulaomerović (Foto: SK/Screenshot)

Hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je protiv Finske u Rijeci 79:81 ključnu utakmicu za prolaz u drugi krug kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Košarkaši Hrvatske ponovno su razočarali, a s klupe ih je vodio Damir Mulaomerović koji je u dovrani imao i malu nezgodu.

Hrvatski zbornik je cijelu utakmicu bio na nogama, skakao je, vikao na igrače, a u jednom trenutku se poskliznuo i napravio špagu. Srećom, nije se ozlijedio, iako je izgledalo dosta nezgodno.

Pad možete pogledati OVDJE.

"Što reći nakon ovakvog poraza. Sve smo imali u svojim rukama. Promašili smo 13 slobodnih bacanja što je previše za ovakvu utakmicu. Puno loših odluka u zadnjoj minuti. Pobijedili smo sami sebe.

gol expired Bojan Bogdanović: "Ne dirajte njega, ja sam glavni krivac za poraz Hrvatske, vidjet ćemo tko će igrati EuroBasket" divider

Nismo bili smireni na zadnjim bacanjima. Ne mogu prigovoriti želji igrača. Svi smo potišteni, ja pogotovo, jer smo uložili jako puno energije da bismo pobijedili u ovoj utakmici'', rekao je hrvatski izbornik nakon poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider