Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Modrić otkrio hoće li zaigrati na Euru i do kada planira igrati za Vatrene

Luka Modrić samo za Dnevnik Nove TV otkrio je kada je i s kolikom sigurnošću donio odluku o nastavku reprezentativne karijere, te planira li predvoditi Hrvatsku na Euru u Njemačkoj idućeg ljeta…

Hrvatskom kapetanu Luki Modriću danas je 38. rođendan, sa suigračima ga je proslavio sinoć nakon što je odigrao svoju 167. utakmicu za Hrvatsku.

Ovo će odrediti sudbinu Dinama i Mamićeva plana: Kakav stadion, jedino im je blagajna sveta

Nakon velike pobjede, samo za Dnevnik Nove TV vođa Vatrenih otkrio je kada je i s kolikom sigurnošću donio odluku o nastavku reprezentativne karijere, te planira li predvoditi Hrvatsku na Euru u Njemačkoj idućeg ljeta.

„Nisam imao dvojbe, nisam htio da se oko toga priča i remeti mir reprezentacije, ali znao sam da želim nastaviti. Nadao sam se da ćemo osvojiti Ligu nacija, pa bi mi bila lakša odluka i sve oko toga. No bez obzira na to, odlučio sam i prije toga da želim nastaviti jer, kao što sam već sto puta rekao: dobro se osjećam, izbornik želi da sam tu i dok je tako, zašto da nisam tu. Vidjet ćemo dokad će to trajati, tako da idemo dalje.“

Petković nije malo dijete, a ni malouman: Očito se ne misli mijenjati, treneri pričaju u prazno

Neupitno je da ćete predvoditi Hrvatska na Euru u Njemačkoj idućeg ljeta!?

„To je plan, ali vidjet ćemo jer u ovim godinama teško je nešto planirati previše unaprijed, daleko u budućnost. Treba ići dan po dan, utakmicu po utakmici i slušati tijelo, kako se osjećam, koliko pridonosim reprezentaciji i onda ćemo vidjeti ako se nešto promijeni. Ja se nadam da neće i da ću i dalje imati ovakav elan, želju, volju, i da će zdravlje biti dobro, što je na kraju krajeva najbitnije. Ja se nadam da će do Njemačke sve to ići po planu“, zaključio je Modrić.

VIDEO Ronaldinho nije izgubio magiju: Pogledajte sjajan dribling s utakmice legendi Barcelone