Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAO KROZ ČUNJEVE

VIDEO Ronaldinho nije izgubio magiju: Pogledajte sjajan dribling s utakmice legendi Barcelone

Sretni su svi ljubitelji nogometa koji su ga pratili u vrijeme dok je terenima vladao neponovljivi Ronaldinho Gaucho.

Ronaldinho (Foto: Afp)

Iako je već dulje vrijeme u nogometnoj mirovini, Ronaldinho koristi svaku priliku za zaigrati svoju najdražu igru, onu koju je na vrhuncu karijere svakako obilježio.

Po mnogima najtalentiraniji nogometaš svih vremena te nogometaš koji je na svom vrhuncu izgledao najdominantnije (nažalost, taj vrhunac trajao je prekratko), bio je poznat po svojim sjajnim potezima, ali i po ponašanju na terenu, gdje je uživao u svakom trenutku, kao i publika u svakom njegovom potezu.

Godine i kilogrami su došli, magija je ostala

Da i dalje posjeduje tu magiju, pokazao je na jučerašnjem susretu, u kojem je zaigrao za momčad legendi Barcelone. Oni su gostovali u Izraelu, gdje su ih ugostile legende Maccabi Haife te su slavili rezultatom 5:1.

Za Barcelonu su zaigrali igrači poput Giulyja, Saviole, Rivalda, Giovannija i Bojana Krkića, a strijelci su bili dva puta Saviola te po jednom Ronaldinho, Giuly i Krkić. Ipak, potez utakmice onaj je koji nije rezultirao pogotkom.

Njegov autor je naravno Ronaldinho, koji je uzeo loptu, odigrao dupli pas, a onda u driblingu naslagao nekoliko igrača domaće momčadi. Nedostajalo je tek da riješi i vratara, koji je, naoko već savladan, ipak odlično reagirao te tako spriječio uistinu spektakularan pogodak.

No, i bez toga je ova solo akcije dovoljno dojmljiva, posebno svima koji ne mogu prežaliti što su u Ronaldinhu uživali ipak kraće nego što su trebali.

Pogledajte.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider