Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Dalić spomenuo dvojicu talentiranih hajdukovaca: "Ako bude izostanaka, tražit ćemo..."

Zlatko Dalić ima problema u obrani, a potencijalno rješenje mogli bi biti Dominik Prpić i Luka Vušković.

Zlatko Dalić (Foto:Damir Krajac/Cropix)

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening uoči dvoboja Lige nacija protiv Škotske na Maksimiru, a izbornik Zlatko Dalić nije imao sve braniče na raspolaganju.

Marin Pongračić je otpao zbog ozljede, Josip Šutalo je osjetio mišić i nije posve sigurno da će biti spreman za utakmicu protiv Škota, dok Joško Gvardiol, Martin Erlić i Duje Ćaleta-Car nisu trenirali iz preventivnih razloga, odradili su rekuperaciju.

Budući da će zaigrati u sustavu s trojicom igrača u posljednjoj liniji, postoji mogućnost da će izbornik Dalić povući nekoga iz mlade reprezentacije:

"Šutalo će biti u uredu, nadamo se, imamo četiri stopera. Ako bude izostanaka tražit ćemo nekoga iz mlade reprezentacije, tu imamo dosta potencijala – Vušković i Prpić. No i oni imaju dosta važnu utakmicu, mislim da će sve biti u redu. Ako nam bude trebala alternativa, tu je još i Kristijan Jakić", kazao je izbornik u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Nadamo se da će sa Šutalo sve biti u redu, no bude li potrebe za novim imenom, nema straha. Hrvatska ima blistavu budućnost u obrani, tu je Prpić na pretpozivu, ali i Vušković koji igra sjajno u Belgiji na posudbi iz Hajduka.

On se još uvijek službeno vodi kao igrač Splićana, no kada napuni 18 godina priključit će se engleskom klubu.

VIDEO Dalić o izostanku Kovačića, nije trenirao ni Joško Gvardiol: "Nadam se da će sve biti OK"

Vatrene u Maksimiru posjetio Lovren sa sinom: Evo što je ispalio simpatični Lovren Junior

FOTO Luka Modrić malo slobodnog vremena u Zagrebu iskoristio za sve popularniji sport