Nogomet
Nogomet

Mahrez napušta Leicester i potpisuje za Arsenal?

Leicester City možda je na pragu da izgubi još jednog važnog igrača iz šampionske momčadi...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Sjajni alžirski nogometaš Riyad Mahrez navodno je na mali korak od napuštanja Leicester Cityja i potpisivanja ugovora s Arsenalom! Tako tvrde neimenovani izvori iz Francuske, koje pak prenose britanski mediji, dok istovremeno društvene mreže bruje najviše o tom transferu.

Arsenal će Leicesteru isplatiti 50 milijuna eura za igrača koji je proglašen najboljim nogometašem Premierlige za prošlu sezonu, u kojoj je njegov klub čudesno stigao do naslova prvaka.

Treba naglasiti da je Mahrezov menadžer u petak negirao ove napise, iako je bio gost prijateljske utakmice u kojoj je Arsenal remizirao s Lensom. Dva dana ranije menadžer Leicestera Claudio Ranieri rekao je medijima da je Mahrez izrazio želju za ostankom u klubu.

Što je istina teško je reći u ovome trenutku nakon svih ludih transfera koji su se već dosada dogodili. Podsjetimo, u četvrtak navečer je Andre Gomes bio na pragu Real Madrida, no odjednom je stigla vijest da se dogovorio s Barcelonom. Sudeći prema tome, Mahrez je još daleko, daleko od Arsenala...

Alžirac je prošle sezone postigao 17 pogodaka, više od svih Arsenalovih napadača, te je upisao 11 asistencija.