Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Bivši igrač Hajduka otkrio kako živi san svakog dječaka pa pohvalio Vrsaljka: "On je pozitivan duh naše svlačionice"

Osvojio je prvenstvo s Legijom iz Varšave, a sada se bori za minute u prvom sastavu reprezentacije.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Desni branič Josip Juranović (25) odigrao je odličnu sezonu u dresu Legije iz Varšave s kojom je osvojio naslov prvaka Poljske, a kao nagrada dolazi i prvi odlazak s reprezentacijom Hrvatske na jedno veliko natjecanje, Euro 2020.

Bivši igrač Hajduka kaže da je jako zadovoljan proteklom sezonom, upisao je dva pogotka i osam asistencija u dresu Legije pa se osvrnuo na usporedbu poljske i hrvatske lige.

Šokantne vijesti iz Rovinja: Dejan Lovren propušta Europsko prvenstvo?

"Poljska liga je jako zahtjevna u fizičkom smislu, sve se bazira na trci, manje se radi na taktici. Možemo reći da su hrvatska i poljska lige podjednake, ali u Hrvatskoj sigurno ima više talenata".

Tvrdi kako ovih dana živi san svakog dječaka u Hrvatskoj koji voli nogomet.

"Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj koji se želi baviti ili se bavi nogometom. Velika je čast biti s Hrvatskom na velikom natjecanju, jedva čekam doživjeti to. Pun sam optimizma", rekao je pa otkrio koliko minuta očekuje na Europskom prvenstvu u dresu reprezentacije.

"Vrsaljko je pozitivan duh naše svlačionice..."

"To će izbornik odlučiti. Ja ću uvijek dati sve od sebe i što god izbornik od mene očekuje, to ću i napraviti", otkrio je Juranović.

"Na mojoj poziciji igra Šime Vrsljako o kojemu ne moram trošiti previše riječi. Drago mi je da je s nama, on je pozitivan duh naše svlačionice. Puno pričamo, puno mi pomaže savjetima", kazao je Juranović pa otkrio što očekuje od Europskog prvenstva.

Lovre Kalinić otkrio što je potrebno za uspjeh na EURO-u: "Imamo top igrače u top klubovima, ali..."

"Ja sam otpimističan, naša snaga je kolektiv. Atmosfera je dobra i vjerujem da će tako ostati do kraja. Na Europskom prvenstvu čekaju nas Englezi koji će se htjeti osvetiti za poraz na Svjetskom prvenstvu, ali i ostale reprezentacije su kvalitetne", rekao je Juranović pa dodao kako se ne boji engleskog napada.

"Istina, napad engleske reprezentacije izgleda jako moćno, ali kad vidim s kim igram odmah mi je lakše", zaključio je Juranović.