Tenis
SPORTOVI
Tenis
U pratnji djevojke

FOTO Pogledajte kako je Maradona ludovao u drami Čilića i Delbonisa

Na finalu Davis Cupa Hrvatska – Argentina najveća zvijezda na tribinama je legendarni argentinski nogometaš Diego Maradona.

Maradona je stigao u Zagreb u četvrtak navečer u pratnji djevojke Rocije Olive. On je vatreni navijač argentinske reprezentacije koju bodri s tribina zagrebačke Arene. U prvom meču finala Davis Cupa Hrvatska - Argentina, u kojem je Čilić pobijedio Delbonisa, nije mu bilo lako. Ludovao je Diego i pjevao s navijačima Argentine sjedeći u loži s djevojkom.

U jednom je trenutku čak gestikulirao kako se Marin Čilić uplašio te ludo slavio nakon izjednačenja u setovima, no srećom za nas marin je ipak pobijedio na otvaranju finala.

Dolazak jednog od najboljih nogometaša svih vremena strogo se čuvao, ali na Plesu ga je ipak dočekalo nekoliko fanova i argentinskih novinara. Maradona je došao u Zagreb nakon odrađene turneje po Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Maradona se u petak sastao i s delegacijom Hrvatskog nogometnog saveza u sastavu izbornik Ante Čačić, izvršni direktor Damir Vrbanović te viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić.

Izbornik Čačić tom je prigodom uručio Maradoni dres hrvatske reprezentacije s imenom Davora Šukera, predsjednika HNS-a i najboljeg strijelca Vatrenih u povijesti, s kojim je Argentinac igrao u španjolskoj Sevilli. Uz ispriku predsjednika Šukera koji nije mogao biti u Zagrebu zbog službenog puta, Čačić je istaknuo:

"Posebno bih se zahvalio Maradoni na lijepim riječima o hrvatskoj reprezentaciji tijekom Europskog prvenstva u Francuskoj".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider