Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostao bez snage

VIDEO Vaha se slomio u suzama, prijeti mu oštra kazna: 'Podigao nas je s dna'

Izbornik alžirske nogometne reprezentacije Vahid Halilhodžić nije se pojavio na konferenciji za novinare nakon dramatičnog poraza od Njemačke u osmini finala Svjetskog prvenstva u Brazilu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alžirci su pali tek nakon produžetaka (2-1), s time da su tijekom prvog poluvremena napravili velike probleme favoriziranim Nijemcima. Halilhodžić se nakon posljednjeg sučevog zvižduka slomio u suzama i nije imao snage doći na obveznu konferenciju za novinare. Vaha bi zbog toga mogao biti oštro kažnjen od strane Fife, prijeti mu novčana kazna od stotinu tisuća dolara i šest mjeseci suspenzije.

Vaha pokazao Kovaču i Löwu kako se to radi: A nema Luiza Gustava!

Löw: Ovo je bila pobjeda volje, radujemo se klasiku s Francuskom

Vaha uspio izvući produžetke, Schurrle petom ugasio nadu Alžiru!

Dvoboj protiv Njemačke vjerojatno mu je bio posljednji na klupi Alžira iako to još uvijek nije službeno objavljeno. No, i riječi kapetana Madjida Bougherre i vratara Raisa M'Bolhija, koji su došli na druženje s medijima umjesto bosansko-hercegovačkog stručnjaka, dale su naslutiti takav rasplet.

"Zahvaljujemo Vahidu na velikom poslu koji je odradio s ovom momčadi, podigao nas je s dna. Svi smo ga izgrlili nakon utakmice", rekao je Bougherra, dodavši da će o svojoj budućnosti u reprezentaciji razgovarati s novim izbornikom. (TS)

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider