Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači bijesni

Nitko ne želi u Arsenal: Wenger dobio odbijenice i postao predmet sprdnje

Arsene Wenger opet je naljutio navijače Arsenala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsene Wenger jedva je ''preživio'' prošlu sezonu koja je bila vrlo turbulentna za Arsenal. Dugovječni trener Topnika podijelio je navijače u dva tabora – jedan želi njegov ostanak, a drugi odlazak, a nakon kraja sezone slavili su prvi jer je Wenger dobio novi ugovor.

Međutim, tabor koji podržava njegov odlazak već je početkom ljeta dobio dodatni materijal za nezadovoljstvo. Arsenal je krenuo u akciju dovođenja pojačanja, ali zasad su jedini rezultat dvije odbijenice.

Arsenal je ponudio 35 milijuna eura za igrača Monaca Thomasa Lemara i čak 55 milijuna za Lyonova Alexandrea Lacazettea, ali su ponude Topnika odbijene. Pregovori s Lyonom nastavit će se iako je, prema pisanju engleskih medija, dosad odbijena barem jedna ponuda, a od dolaska Lemara vjerojatno neće biti ništa i Arsenal će se umjesto njega okrenuti igraču Leicestera Riyadu Mahrezu.

Odbijenice za Lemara i Lacazettea samo su nastavak niza: Monaco je odbio njihovu ponudu od 100 milijuna eura za Kyliana Mbappea, dok je Juventus odbio 20 milijuna za Juana Cuadrada. Pored toga što Arsenal ne može nikoga dovesti, prijete im odlasci Alexisa Sancheza, Mesuta Özila i Alexa Oxladea-Chambarlaina.

Ovo bi moglo biti dugo ljeto puno razočaranja za navijače Arsenala koji su svoje nezadovoljstvo odlučili iskazati na društvenim mrežama. Jedna je od glavnih zamjerki na njegov rad da se radi o ''škrtom'' menadžeru koji izbjegava trošiti veliki novac na pojačanja, a nakon četiri odbijenice Wenger je zbog te svoje osobine ponovno postao predmet sprdnje, ali i žestokih kritika navijača Topnika.

Zasad je potpuno nejasno kako će izgledati momčad Arsenala za sljedeću sezonu, a ako Wenger nastavi u ovom ritmu, Topnici bi kvalitetom mogli bitno zaostajati za konkurencijom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider