Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pohvalna gesta

Perišić oduševio potezom nakon utakmice: Iznenadio je igrače Dinama

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić zaigrao je za Hajduk protiv Dinama nakon teške ozljede.

Ivan Perišić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Ivan Perišić vratio se nakon teške ozljede koljena, zaigrao je u derbiju Hajduka i Dinama (0:1) i zaradio gromoglasne ovacije poljudskih tribina.

Nažalost, njegov su povratak zasjenili neredi nakon utakmice, ali hrvatski nogometni reprezentativac pokazao je koliko je velik igrač i čovjek.

Kad je Torcida probila prvi blok osiguranja i uletjela na teren, u svlačionicu nisu pobjegli samo Perišić i Bruno Petković, koji je laganim korakom krenuo prema tunelu uz požurivanje policajca.

Dok su neredi bjesnjeli oko stadiona, Perišić je otišao do Dinamove svlačionice kako bi pozdravio gostujuće igrače, a najduže se zadržao u razgovoru s Petkovićem, piše Germanijak.

Dodajmo kako je nakon utakmice pred novinare izašao i novoizabrani predsjednik Dinama Velimir Zajec, koji je imao samo riječi pohvale za Hajdukovo rukovodstvo.

Sukob policije i navijača na Poljudu Susjedi zgroženim scenama divljanja iz Splita: "Kaos, opći rat. Demolirali su pola grada" divider

Marko Livaja Hajduk i priče o naslovu: Od jesenske titule do prvotravanjske šale divider

Zvonimir Šarlija na utakmici Hajduka i Dinama u Kupu Bivši kapetan Hajduka: "Horor! Ovo samo Hajduk može prosuti. Leko, oprosti" divider

Mislav Karoglan Što se događa na Poljudu? Nema tko stati na gol, Karoglan otkrio: ''I mladi Buljan je out'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider