Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Evo što pišu

Susjedi zgroženim scenama divljanja iz Splita: "Kaos, opći rat. Demolirali su pola grada"

Huliganski ispadi zasjenili su novi derbi Hajduka i Dinama na Poljudu.

Sukob policije i navijača na Poljudu (Foto: Cropix)

Hajduk se porazom od Dinama (0:1) oprostio od borbe za trofej ove sezone, no derbi na Poljudu zasjenilo je divljanje navijača nakon utakmice.

Torcida je probila prvi blok osiguranja i upala na teren, igrači obiju momčadi jurnuli su u svlačionicu, a na terenu su tek ostali Ivan Perišić i Bruno Petković, kojeg je pak policajac požurivao prema svlačionici.

Srećom, policija je brzom reakcijom uspjela navijače potjerati natrag na tribinu, no neredi su se nastavili ispred stadiona i na splitskim ulicama. Užasne scene zgrozile su susjedne medije, koji su detaljno pratili događanja u Splitu, a ovo su samo neki od naslova:

Susjedni mediji detaljno pratili nerede na Poljudu

"Kaos na Poljudu! Torcida probila ogradu i upala na teren poslije utakmice Dinama i Hajduka – ružne scene obilaze Europu", pisao je srpski Kurir pa ubrzo pustio i članak s novim detaljima.

"Gori Split! Huligani se sa stadiona preselili na ulice: Tuku se, gađaju bakljama i kamenjem! HNS se oglasio – zatvara se Poljud!?" pisalo je u naslovu.

Nova.rs nerede na splitskim ulicama nazvala je "feštom huliganizma":

"Fešta huliganizma u Hrvatskoj: Helikopter nadlijetao Split, snimke su užasne."

Srpski Telegraf sve je nazvao neviđenim skandalom:

"Opći rat na ulicama Splita poslije derbija: Tučnjava i kaos na sve strane, huligani demolirali pola grada".

Blic.rs piše pak kako je policija jedva spriječila epski kaos.

"Nestvaran skandal u Splitu! Navijači Hajduka upali na teren poslije poraza od Dinama igrači bježali: Jedva spriječen epski kaos", piše srpski portal.

"Helikopteri nadlijeću Split, napadnuta policija, gore kontejneri", piše SportSport.ba.

"Torcida upala na teren, policija spriječila velike nerede, igrači Dinama pobjegli u svlačionicu", stoji u naslovu slovenske Nogomanije.

Marko Livaja Hajduk i priče o naslovu: Od jesenske titule do prvotravanjske šale divider

Lukša Jakobušić Prisjetimo se Hajdukovih obećanja: "Bit ćemo dvaput prvaci i igrati Ligu prvaka. Cilj je pomladiti igrački kadar" divider

Zvonimir Šarlija na utakmici Hajduka i Dinama u Kupu Bivši kapetan Hajduka: "Horor! Ovo samo Hajduk može prosuti. Leko, oprosti" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider