Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šteta!

Mario Vušković saznao loše vijesti uoči dugoočekivanog suđenja za dopinšku aferu

Mario Vušković uskoro će saznati konačnu odluku za dopinšku aferu.

Mario Vušković (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Mario Vušković uskoro izlazi pred Međunarodni sportski sud (CAS) zbog pozitivnog testa na EPO.

Još u ožujku prošle godine Njemački nogometni savez je suspendirao hrvatskog nogometaša na dvije godine, ali njegov odvjetnički tim se žalio na odluku jer je cijeli slučaj prepun bizarnosti i nelogičnosti.

Zbog toga je Vuškovićev slučaj završio na CAS-u, a suđenje će se održati 14. i 15. svibnja u švicarskoj Lausannei gdje će se raspravljati o dopinškom slučaju hrvatskog braniča i člana HSV-a koji je posljednjih mjeseci proživljavao pravu životnu kalvariju.

Već sada je jasno da postoje samo dva ishoda, ili će doći do oslobađajuće presude za Vuškovića ili će dobiti četverogodišnju suspenziju, što bi sasvim sigurno bio kraj njegove nogometne karijere.

No dok broji posljednje dane do suđenja, Vušković i njegov odvjetnički tim su zaprimili lošu vijest da će suđenje biti zatvoreno za javnost, tvrdi njemački Bild, što je protivno želji njegovih odvjetnika.

Šteta, mladi hrvatski nogometaš sigurno bi imao veliku potporu javnosti, a ovako će biti prepušten sebi i svojim odvjetnicima. Dodajmo kako će snimka suđenje biti naknadno objavljene...

Martina Santo Ivosić u kvizu Joker Natjecateljici nije pomogao ni superjoker: Znate li vi točan odgovor na ovo pitanje o HNL-u? divider

Luka Modrić UEFA posebno izdvojila Modrićev potez koji je spasio Real: Pogledajte snimku iz drugog kuta divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider