Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
koštat će bogatstvo

Izjednačit će Pogbu: ManUtd već sve dogovorio s Griezmannom?

Iz Francuske stiže vijest kako je njihov ponajbolji nogometaš Antoine Griezmann pristao otići na Old Trafford.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako piše Yahoo Sport France, Manchester United i Antoine Griezmann dogovorili su uvjete za sljedeću sezonu. Francuski napadač zarađivat će kao i njegov kolega iz reprezentacije Paul Pogba, čak 18 milijuna eura godišnje.

Čini se da ćemo sljedeće sezone tako gledati još jači i još skuplji Man United iako Atletico Madrid vodi glavnu riječ u cijeloj priči jer ugovor s Francuzom, imaju od 2021. Ovu vijest prenose madridski mediji, a navijačima Atletica diže se kosa na glavi jutro nakon za njih pomalo iznenađujućeg poraza na Vicente Calderonu od Barcelone.

Čini se kako Atletico ove sezone ostao bez domaćih trofeja, a vađenje osvajanjem Lige prvaka ne zvuči baš realno. Očito je Griezmann odlučio otići, naročito ako Diego Simeone napusti Madrid na kraju sezone o čemu se pričalo dosta, ali je krajem godine klub najavio njegov ostanak i nakon ljeta.

Ovakve informacije sigurno ne idu na ruku čelnicima madridskog kluba. Pritisak se povećava i vidjet ćemo koliko će na kraju uspjeti izvući za svog najboljeg igrača. Engleski velikan očito ima dovoljno novca i ne misli stati trošiti velike svote kako bi Joseu Mourinhu stvorio zvjezdanu ekipu.

Uostalom kao da Portugalac već nema najskuplju momčad lige s možda i ponajboljim pojedincima. Problem je samo što toj momčadi i ne ide najbolje u prvenstvu pa bi mogli ostati bez Lige prvaka i u sljedećoj sezoni.

Da jedan Zlatan Ibrahimović ili pak najskuplji nogometaš u povijesti Paul Pogba dvije sezone u nizu ne igraju Ligu prvaka jer im se klub tamo nije u stanju kvalificirati bio bi pravi rariret. A još kad bi tu momčad pojačao jedan Griezmann koji bi mogao koštati i do 100 milijuna eura sve bi to izgledalo pomalo nevjerojatno.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider