Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je jasno

FOTO Iz HSV-a poslali poruku Vuškoviću nakon suđenja za doping: Napisali samo pet slova

HSV je iskazao podršku Mariju Vuškoviću kojem se sudi za pozitivan test na doping.

Mario Vušković (Foto: Guliver/GOL.hr)

Dva dana je trajalo suđenje Mariju Vuškoviću za pozitivan test na EPO pred Međunarodnim sportskim sudom (CSA) u švicarskoj Lausannei.

Na konačnu odluku suda morat ćemo pričekati još neko vrijeme, no već sada je jasno kako su izgledna samo dva scenarija, ili će hrvatskog nogometaša osloboditi krivnje ili će dobiti četverogodišnju suspenziju.

U iščekivanju konačne odluke suda, hrvatski je nogometaš dobio poruke podrške sa svih strana Europa. Javili su se Hajduk, Hrvatski nogometni savez, ali i njegov HSV.

Oni su uz njega od prvog dana, potpuno su uvjereni kako je Vušković nevin, a to pokazuje i posljednji potez sportskog direktora Jonasa Boldta. Osim što je bio na suđenju Vuškoviću kako bi mu iskazao podršku, sada se kratko oglasio na vlastitom Instagram profilu.

Objavio je fotografiju na kojoj se nalaze on i Vušković, a istu je potkrijepio sa samo jednom rječju:

"Trust", odnosno u prijevodu s engleskog na hrvatski - povjerenje.

 Podsjetimo, Njemački nogometni savez Vuškovića je prvotno osudio na dvije godine suspenzije, no već je tada bilo jasno da cijeli slučaj prepun bizarnosti. Zbog toga su njegovi odvjetnici podnijeli žalbu i suđenje prebacili na sud u švicarskoj Lausannei.

Mindaugas Nikoličius, Luka Jurak i Goran Sablić Hajduk potpisao ugovor s talentiranim veznjakom: Stigao iz Zagreba, nedavno je debitirao za seniore divider

Dragan Žilić u dresu Rijeke Srbin koji je branio za Rijeku tvrdi: "Imao sam osjećaj da me Dalić jedva čeka maknuti s vrata" divider

Jonas Bold i Mario Vušković Jonas Bold i Mario Vušković (Foto: Instagram/Jonas Boldt)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider