Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
138 godina tradicije

Arsenal će protiv Liverpoola prvi put u svojoj povijesti kod kuće nositi potpuno bijeli dres

Razlog je kampanja za smanjenje zločina hladnim oružjem "Dosta crvenog".

Emil Smith Rowe (Foto: Afp)

Nogometaše Arsenala za vikend očekuje teškaški obračun s Liverpoolom u 3. kolu FA kupa. Topnici dočekuju Kloppa i društvo na Emiratesu u nedjelju i za tu priliku će se posebno obući.

Prvi put u svojoj 138 godina dugoj povijesti u domaćoj utakmici će igrati u potpuno bijelim dresovima.

Mate Bilić i Ivica Dragutinović Alvaro Morata završio na popisu pravih nesretnika: Na njemu je i Mate Bilić divider

Inače bi to značilo da će, jer je objema momčadima crvena primarna boja, u ovoj utakmici Liverpool igrati u gostujućoj varijanti, međutim u nedjelju mogu nositi crveno.

Razlog je kampanja za smanjenje zločina hladnim oružjem "No more red" ili prevedeno "Dosta crvenog" za koju je Adidas kreirao potpuno bijelu garnituru Topnicima. Nosili su je već dvaput ranije, kampanja je lansirana 2022. godine i Arsenal je već igrao u bijelim dresovima s Nottinghamom i Oxfordom.

Antonio Rudiger i Luka Modrić slave pogodak Real Madrida Modriću ovacije, Katalonci grme: "Skandal s Rüdigerovim golom koji je donio pobjedu Realu" divider

Premijeru u bijelom dresu ne pamte po dobrom jer su poraženi od bivšeg prvaka Europe, ali godinu kasnije pobijedili su 3:0 u toj garnituri. Kao i svake godine, ove je također izdana nova verzija, a fotografije su objavljene na društvenim mrežama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider