Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro kreću u Istru

Hajduk krenuo s pripremama: Karoglan prozvao 30 igrača, među njima i pojačanje i dva povratnika

Hajduk je počeo s pripremama za nastavak sezone u kojoj mu je glavni i jedini cilj vratiti naslov prvaka na Poljud nakon 19 godina čekanja.

Nogometaši Hajduka započeli su s pripremama za nastavak sezone. Trener Mislav Karoglan u srijedu je zajedno sa svojim stručnim stožerom na Poljudu okupio prvotimce na početku priprema za nastavak sezone, nakon što su igrači tijekom jutra obavili individualna testiranja.

Igračima se uz trenera u svlačionci na početku nove godine obratio predsjednik Lukša Jakobušić, a zatim i sportski direktor Mindaugas Nikoličius, nakon čega je trener Karoglan poveo momčad na prvi trening održan na pomoćnom igralištu Poljuda.

Nikoličius, N. Kalinić i Jakobušić Hajduk vratio Nikolu Kalinića, suigrač mu dobrovoljno prepustio "njegov" broj divider

Prvom okupljanju prisustvovalo je sljedećih 30 igrača:

Lovre Kalinić, Ivan Lučić, Borna Buljan, Fahd Moufi, Dino Mikanović, Zvonimir Šarlija, Filip Uremović, Josip Elez, Dominik Prpić, Šimun Hrgović, Niko Sigur, Mihael Žaper, Anthony Kalik, Vadis Odjidja Ofoe, Rokas Pukštas, Filip Krovinović, Yassine Benrahou, Roko Brajković, Emir Sahiti, Aleksandar Trajkovski, Leon Dajaku, Filip Čuić, Marko Livaja, Nikola Kalinić, Noa Skoko, Bruno Durdov, Ferro, Ivan Čubelić, Luka Vušković, Laszlo Kleinheisler.

Dominik Prpić Hajduk otkrio tko će nositi trojku u nastavku sezone: Na Poljud se vratio mladi branič divider

Dario Melnjak je u procesu rehabilitacije od ozljede koljena, Ismael Diallo je odsutan zbog reprezentativnih obaveza s Obalom Bjelokosti koja nastupa na Afričkom kupu nacija, a Ivan Dolček je virozan te će se kroz nekoliko dana priključiti radu s ostatkom momčadi.

Bijeli će do ponedjeljka trenirati na Poljudu, a zatim momčad putuje u Umag gdje će odraditi središnji dio priprema te odigrati četiri prijateljske utakmice. Hajdukovi suparnici bit će slovenski prvoligaši Aluminij Kidričevo i Koper, mađarski prvoligaš MOL Fehervar te poljski prvoligaš Slask Wroclaw.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider