FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakva će to godina biti

Miočić sve bliže borbi protiv Cormiera, Cain Velasquez želi meč protiv Jona Jonesa!

Cain Velasquez želi osvetiti svog dobrog prijatelja Daniela Cormiera u supermeču dvojice velikana MMA-a - Jona Jonesa.

Cain, Cormier, Jones, Miočić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nova 2019. godina bit će puna uzbuđenja u svijetu MMA-a! To garantira i povratak Caina Velasqueza u oktogon nakon čak 30 mjeseci izbivanja zbog ozljede. Velasquez se vraća idućeg mjeseca u borbi protiv kamerunskog "Predatora" Francisa Ngannoua, a dodatno nas veseli njegova izjava o budućim borbamaq.

Aktualni prvak u teškoj kategoriji Daniel Cormier dobar je Velasquezov prijatelj i njih dvojicu nećemo nikada gledati u međusobnom dvoboju. Cormier bi se trebao povući u mirovinu na koncu ožujka ove godine, kada napuni 40 godina, što uvelike smanjuje šanse da ćemo vidjeti treći okršaj između Jonesa i Cormiera. No Velasquez je tu da uskoči i osveti svog velikog prijatelja, koji je gubio u dva navrata od Jona Jonesa.

Jon Jones odlazi u tešku kategoriju zbog meča protiv Caina?

"Nadam se da bi se to moglo dogoditi. Nastojat ću da se to dogodi", rekao je Velasquez za MMA Fighting.

Da se to dogodi, Jones bi morao otići u kategoriju više (teška), što je njegov trener Mike Winkeljohn i najavio:

"Nekad u budućnosti to bi se moglo dogoditi. Jones će sada nastaviti čistiti polutešku kategoriju i trenutačno ne raspravljamo o prelasku, ali novac i prave borbe to mogu promijeniti. No, kao što sam rekao, za sada će Jones nastaviti 'čistiti svoju kuću'."

Lesnar sve dalje, Miočić sve bliže borbi s Cormierom za pojas

Naravno, da bi došlo do ogleda Jonesa i Velasqueza, mnogo se stvari mora poklopiti. Za početak Cain mora pobijediti Ngannoua i Jonesu mora dojaditi razbijanje suparnika u poluteškoj. U međuvremenu, mogli bismo prije toga dočekati novu priliku Stipe Miočića u borbi za titulu prvaka, s obzirom na to da se situacija s Brockom Lesnarom i dalje komplicira.

Prema posljednjim informacijama, Lesnar i dalje nije platio kaznu od 250 tisuća dolara zbog korištenja dopinga 2016. godine, što ga u startu eliminira od potencijalne borbe s Cormierom u ožujku. Ako borba protiv Lesnara propadne, Cormier je otvoreno rekao da će se boriti jedino protiv Stipe Miočića.

Kada bi Miočić vratio naslov prvaka, lako je moguće da bismo u idućoj borbi mogli gledati njega i Caina Velasqueza, po mnogima dvojicu ponajboljih teškaša u povijesti MMA-a.

Prometno u Atleticu: Kalinić odlazi spašavati posrnuli klub, stiže napadač Chelseaja Nikola Kalinić slavi pogodak (Foto: AFP) Nikola Kalinić (Foto: AFP) Nikola Kalinić (Foto: AFP) +3 Alvaro Morata (Foto: AFP)

Isco jednim nesmotrenim klikom zaključio svoju karijeru u Real Madridu? Isco na klupi Reala (Foto: AFP) Isco (Foto: AFP) Isco u prodoru (Foto: AFP) +2 Isco (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider