FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kako bi to bilo dobro...

UFC priprema brutalan okršaj Caina i Ngannoua, Miočić dobiva revanš za povratak na tron?!

UFC priprema brutalan meč između Caina Velasqueza i Francisa Ngannoua.

Cain Velasquez i Francis Ngannou (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jedan od najuglednijih MMA novinara Ariel Helwani otkrio je da UFC priprema mega spektakl u vidu teškaškog obračuna Francisa Ngannoua i čovjeka na čiji povratak čekamo već predugo - Caina Velasqueza.

"UFC je u ozbiljnim pregovorima oko meča između Caina Velasqueza i Francisa Ngannoua, kao glavni dvoboja UFC eventa u Phoenixu 17. veljače. Borba i dalje nije dogovorena, ali izvori tvrde da sve ide u tom smjeru", napisao je Helwani.

Nije tajna da je Cain Velasquez već jedno dulje vrijeme spreman za svoj povratak u oktogon, ali da ga u tome koče pregovori s glavnim čovjekom u UFC-u - Danom Whiteom.

Dana White koči Cainom povratak

"Ja sam spreman u bilo kojem trenutku za povratak. Ti znaš tko treba dogovoriti moj povratak. I omogućiti da se ovo dogodi. Ti znaš tko je to. Ja sam spreman bilo kada", rekao je Velasquez svom treneru nakon pitanja "kada se vraćaš?"

Poruka je bila namjenjena njegovim fanovima koji nestrpljivo čekaju vidjeti bivšeg prvaka ponovno u akciji.

Borba protiv brutalnog nokautera Francisa Ngannoua bila bi veliki mamac za sve fanove ovog sporta, pa zato ne treba sumnjati da je samo pitanje vremena kada će pasti dogovor. Jer Cain Velasquez nije ništa manji PPV mamac od Conora McGregora ili bilo kojeg drugog borca. Svi su se zaželili Caina i mnogi će platiti da vide njegov povratak.

Velasquez se posljednji put borio 2016. godine kada je pobijedio Travisa Browna, no nakon toga su uslijedile dvije i pol godine ozljeda, operacija i rehabilitacija. Cain je po mnogima jedan od najboljih, ako ne i najbolji teškaš svih vremena, koji je u dva navrata osvajao UFC titulu i dva je puta obranio.

Ngannou je nedavno prekinuo niz od dva uzastopna poraza od Stipe Miočića i Derricka Lewisa pobjedom nad jednim od tzv. top contendera u teškaškoj kategoriji - Curtisom Blaydesom.

Znači li to da Miočić dobiva revanš protiv Cormiera?

Svi smo se nekako potajno nadali da će Stipe Miočić testirati Velasqueza na njegovom povratku u oktogon, no ovo ne mora biti loša stvar za našeg borca. Ovo bi možda moglo značiti da se istovremeno priprema revanš Miočića i Daniela Cormiera?

Gotovo nitko ne vjeruje da će Brock Lesnar proći doping testiranje USADA-e, dobiti licencu za povratak u oktogon i ogledati se s Cormierom na oproštaju aktualnog prvaka teške kategorije od profesionalne karijere. Možda je to shvatio i UFC, te odlučio Caina testirati protiv Ngannoua, s obzirom da se Cormier i Velasquez ne žele boriti jedan protiv drugog, te istovremeno pružiti zasluženi revanš našem Stipi.

Teorija drži vodu, jer osim Cormiera, Velasqueza i možda, ali samo možda Ngannoua, nijedan drugi borac u teškoj kategoriji nije zavrijedio borbu protiv Miočića više nego naš borac priliku da vrati pojas prvaka.

Ovako slave prvaci Amerike: Striptizete twerkale iznad pehara, grad lud za nogometom Striptizeta twerkala iznad pehara (Screenshot) Brad Guzan (Foto: AFP) Navijačica Atlante (Foto: AFP) +5 Striptizeta twerkala iznad pehara (Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider