Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Kraj sapunice

Rekordni transfer: Real našao bogatog kupca za nezadovoljnu zvijezdu

Napadač Real Madrida Alvaro Morata prema svemu sudeći prelazi u Chelsea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea sprema ponudu za Alvara Moratu u visini od 80 milijuna eura, piše madridski As. To je očekivani razvoj događaja nakon što je Manchester United kupio Evertonova napadača Romelua Lukakua.

Bayern šalje ponudu koju Real neće moći odbiti, Barca umiješala prste

Manchester United ponudio je Realu za Moratu sličnu ponudu, no Madriđani su je odbili tražeći 90 milijuna eura. Budući da je Manchester United najvjerojatnije izašao iz utrke, a da osim Chelseaja nema na vidiku kluba koji bi ponudio traženih 90 milijuna, te da Morata želi napustiti Santiago Bernabeu i nema ništa protiv prelaska u Chelsea, spekulira se da će Real na kraju popustiti i prodati Moratu. Konačna ponuda vjerojatno će biti uvećna za pokoji milijun eura, što bi bio rekordni izlazni transfer Reala.

Transfer bi se trebao dogoditi u sljedećih nekoliko dana. Chelsea već duže vrijeme koketira s Moratom, o tome se naširoko spekuliralo još prošlog ljeta kada se španjolski napadač vratio iz Juventusa u Real.

Morata prelazi u Chelsea

Kako je Morata bivao sve nezadovoljniji u Realu, jer nije igrao koliko je očekivao, opetovano su se rasplamsavale spekulacije o interesu Chelseaja, a potom i Manchester Uniteda. U međuvremenu se spekuliralo da je Chelsea prebacio interes na Lukakua, a da Manchester United cilja Moratu. Na kraju se dogodio novi okret, Manchester United je kupio Lukakua, a Morata će prema svemu sudeći završiti u Chelseaju.

Menadžer Chelseaja Antonio Conte iznimno cijeni Moratu i želi ga u momčadi, a kako je respekt uzajaman, nema razloga da španjolski napadač ne prihvati prelazak u Chelsea. Vjeruje se da će Morata bez većih problema dogovoriti osobne uvjete, koji će zacijelo biti na razini njegovih očekivanja.

Morata bi trebao potpisati četverogodišnji ili petogodišnji ugovor za godišnju plaću koja će sigurno biti veća od 6 milijuna eura neto, koliko trenutno prima u Realu. Ako su informacije o interesu Chelseaja točne i ako je transfer doista blizu realizacije, Morata neće otputovati s Realom na turneju u SAD.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider