Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mourinho slaže šampionske kockice

Manchester United potvrdio dolazak ubojitog napadača!

Iako je počela kružiti priča da će Chelsea preoteti Romelua Lukakua Manchester Unitedu, to se ipak neće dogoditi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United i Everton dogovorili su cijenu za transfer Romelua Lukakua na Old Trafford, a tu je vijest sada službeno potvrdio i mančesterski klub!

"MUFC s oduševljenjem javlja da je postigao dogovor s Evertonom oko visine odštete za Romelua Lukakua. Igrač će nadalje biti podvrgnut liječničkom pregledu i razgovoru o uvjetima suradnje", napisao je klub s Old Trafforda na profilima svojih društvenih mreža.

Cijena transfera trebala bi iznositi 85 milijuna eura, tako barem prenosi BBC.

Posljednja 24 sata se počelo šuškati da se Chelsea umiješao u tranfer, te čak da je uspio nagovoriti Belgijanca da potpiše za londonski sastav. Međutim nakon ove objave Uniteda, jasno je da su sve to bile samo špekulacije.

Uostalom, Lukaku je trenutno na godišnjem odmoru zajedno s Paulom Pogbom, aktualnim igračem Crvenih vragova, koji je definitivno bio jedan od ključnih ljudi u njegovoj odluci. Pogba je uostalom na svom Instagram profilu objavio video na kojem sa svojim najboljim prijateljem slavi njegov tranfer u Manchester United.

"Vidimo se sutra na treningu", poručio je Lukaku Pogbi.

Zanimljivo, taj post "lajkao" je i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, kojeg se također povezuje s Unitedom.

Lukaku će tako postati drugo ovogodišnje pojačanje Uniteda nakon što je iz Benfice stigao švedski stoper Victor Lindelof za 40 milijuna eura. U njemu i Ericu Baillyju Mourinho vidi novi stoperski par za iduću sezonu.

Lukaku je prošle sezone postigao 25 pogodaka u Premierligi za Everton i završio je na drugom mjestu ljestvice strijelaca iza Harryja Kanea iz Tottenham Hotspura.

S dolaskom na Old Trafford povezuje se i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, no Inter ga zasad odbija prodati. Međutim, Perišić je odbio novi ugovor s Interom i lako moguće da do kraja prijelaznog roka promijeni sredinu. U tom slučaju Manchester United bit će prvi u redu za njegove usluge.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider