FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
nečuveno

Sramota! Miočić poludio na UFC: "Po***** su se po meni"

Mirni prvak Stipe Miočić izgubio je živce s UFC organizacijom koja mu je u rodnom gradu opalila sramotni šamar...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni UFC prvak hrvatskih korijena Stipe Miočić progovorio je o nelogičnostima koje postoje u UFC-u, a o kojima samo rijetki govore. Conor McGregor izjavio je ne tako davno da mu je dosta zarađivanja "kikirikija" od svojih mečeva te da očekuje ozbiljnije novce od UFC-a za iduću borbu.

Umirovljeni boksački prvak Floyd Mayweather postavio je pitanje zašto predsjednik UFC-a Dana White zarađuje najveći dio novca od borbe u kojoj se bori McGregor. Naime, to je u boksačkom svijetu nepojmljivo.

Miočić je u javnosti konačno otkrio svoju frustraciju, jer je njegov posljednji suparnik Alistar Overeem, koji je u strahu od batina bježao po oktagonu od Miočića, zaradio 200 tisuća dolara više od aktualnog UFC prvaka!

"To je strašno. Stvari se definitivno moraju promijeniti. Nešto se mora promijeniti. To nije pošteno", izjavio je Miočić prilikom gostovanja na The MMA Houru.

Stipe je za nastup na UFC 203 priredbi dobio 600 tisuća dolara, dok je njegovom izazivaču iz Nizozemske pripalo 200 tisuća više.

"Osjećao sam se kao da su se malo posrali na mene. Pokušavam činiti stvari na ispravan način i raditi s njima, a oni mi jednostavno nisu dali dobru ponudu. To je moja greška, ali i oni su znali što rade. Iskoristili su moju dobrotu kao slabost. Rekli su da je to najbolje što mi mogu ponuditi, a ja sam odgovorio kako je to odlično, no onda saznam da zapravo i nije".

Na pitanje je li postao frustriran nakon što je saznao za razliku u plaći, Stipe je odgovorio:

"Naravno", a onda otkrio odgovor koji je dobio od svog poslodavca:

"Bla, bla, bla, bla. Samo su tražili neke isprike, kao potpisao si taj ugovor… Zarađujete na meni u mom gradu, a čovjeku koji je izazivač i koji nikad nije osvojio UFC-ovu titulu dajete više novca? To se definitivno mora promijeniti, a činjenica da je moj izazivač zaradio više od mene u mojem gradu je bila poput šamara u lice".

UFC planira iduću borbu za američkog borca hrvatskih korijena u svibnju, a u njoj će stvari morati biti drugačije.

"Trenutno je nered pa ćemo ostaviti stvari onakvima kakve jesu. Mi definitino nismo nepošteni. Ne tražimo par milijuna ili nešto poput toga, već naknadu za osvajanje pojasa", zaključio je Miočić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider