sars
SPORTOVI
sars

Najčitanije

Nastavi čitati

Prati nas na Instagramu!
Ovo su najbolji strijelci Kauboja na turniru: 🤾🇭🇷🇭🇷
Ivan Martinović - 37 golova / 64 udarca, postotak 57.8 %
Ivan Čupić – 29 golova / 36 udarca, postotak 80.6 %
Tin Lučin - 28 golova / 46 udarca, postotak 60.9 % 
#hrvatska #kauboji #rukomet #ep2022 #hrvatskarukometnareprezentacija #ivanmartinović #ivančupić #tinlučin #golhr
Na današnji dan prije šest godina dogodilo se čudo u Krakowu, možda najbolja utakmica koju je Hrvatska ikad odigrala, dokaz da je sve moguće kad se Hrvati zainate! 😍🇭🇷 #hrvatska #poljska #cudo #rukomet #golhr
Navijači Dinama ostavili su poruku za Mislava Oršića: 
"Nemoj ići od nas
okolo svuda je tama 
Orša ostani!"

S druge strane, navijači Burnleyja oduševljeni su mogućim Oršićevim dolaskom. Hrvatski krilni napadač dobro je poznat na Otoku nakon hat-tricka Tottenhamu te golčine West Hamu ⚽️

#mislavorsic #orsic #dinamo #dinamozagreb #burnley #burnleyfc #clarets #nogomet #golhr 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Božidar Jović: "Korona nas je uhvatila, tada je pozvan Željko Musa, da budemo realni, Musa je posložio obranu, na toj utakmici smo imali jednu od najboljih obrana na Euru. Znači, pričamo o koroni, je li ona u toj utakmici dobro donijela nama ili Srbima. Idemo dalje, prije prvenstva Tin Lučin je bio naš peti izbor na lijevom vanjskom, slučajno je pozvan i pokazao je što može. Znači da ga stručni stožer nije vidio, nećemo se lagati tu.

Jelinić je bio treći izbor na krilu, Marino Marić nije bio u nikakvim kombinacijama za dolazak, stjecajem okolnosti oko korone on je došao. Mateo Maraš je bio kao treći izbor, svi ti igrači su pokazali da mogu.

Opet ponavljam, u reprezentaciji moraju igrati najbolji, gospodin Lino Červar koji je zadužen za struku, on je izjavio da nećemo plakati za 36-godišnjakom… Igor Vori je na Euru u Hrvatskoj igrao s 38 godina, je li Vori igrao s 38 jer je mlad, nije, igrao je zato što je najbolji", rekao je za @rtl_hr.
#bozidarjovic #jovic #rukomet #golhr Foto: Goran Stanzl/PIXSELL