Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podrška sa svih strana

VIDEO Pogledajte dirljiv susret 'slomljenog' Neymara sa suigračima!

Neymar je u četvrtfinalnom ogledu s Kolumbijom pretrpio ozljedu kralježnice zbog čega neće igrati u polufinalu protiv Njemačke...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što mu je u gradskoj bolnici u Fortalezu ukazana prva pomoć i napravljeni prvi pregledi, Neymar je u subotu u ranim jutarnjim satima odvezen kolima hitne pomoći iz Rio de Janeira u kompleks „Granja Comary“ u Tersepolisu.

FOTO Brazil u šoku: 'Selecao' na Njemačku bez Neymara!

Neymar se susreo u zračnoj luci u Rio de Janeiru s ostatkom brazilske momčadi koja se vraćala u svoju bazu za vrijeme Svjetskog prvenstva. Brazilski nogometni savez objavio je dirljivu snimku na kojoj se Neymar pozdravlja sa svojim suigračima. Brazilski napadač bio je na nosilima i pokretnoj stolici s pojasom za imobilizaciju leđa.

U zračnoj luci ispraćen je s pljeskom putnika koji su se tamo zatekli, a u bolnicu je otišao ambulantnim kolima u pratnji liječnika i svojeg oca.
Neymar je dobio veliku potporu kolega sportaša i poznatih javnih osoba koji su mu poslali poruke ohrabrenja putem društvenih mreža. Javili su nogometni velikani poput Lionela Messija i Carlosa Alberta Torresa, a poruku je poslao i predsjednik Barcelone Josepa Marije Bartomeua.

Kolumbijski nogometaš koji je ozlijedio Neymara grubim, nesmotrenim startom, izjavio je kako nije bilo nikakve namjere te da je start bio sasvim normalan. FIFA će ipak istražiti je li to doista bilo tako.
Brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari zapitao se kako to da Zuniga nije dobio ni žuti karton.

"A Thiago Silva je 'požutio' za puno bezazleniji start i neće zbog toga igrati u polufinalu protiv Njemačke“, jada se Scolari.

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider