Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak udarac

FOTO Brazil u šoku: 'Selecao' na Njemačku bez Neymara!

Brazil se preko Kolumbije plasirao u polufinale Svjetskog prvenstva, gdje ga čeka Njemačka, ali je ostao bez svojeg najboljeg igrača Neymara...

Neymar je zadobio je težu ozljedu leđa u finišu utakmice s Kolumbijom nakon duela sa Juanom Camilom Zuñigom koji ga je, čini se, koljenom udario u donji dio kralježnice.

Brazil u kojem stoperi kolo vode: Luiz i Silva odveli domaćina u polufinale!

Prema posljednjim izvješćima, Neymaru je stradao treći kralježak kralježnice u lumbalnom području.

„Ne radi se o ozbiljnoj frakturi, ali ozljeda mu ograničava pokrete. Neće trebati operaciju, no Neymar neće biti u mogućnosti nastaviti igrati na Svjetskom prvenstvu“, kazao je liječnik brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar, koji procjenjuje da će Neymar sanirati ozljedu u razdoblju između četiri i šest tjedana, što znači da nema šanse  nastupiti u polufinalu protiv Njemačke koje je na rasporedu 8. srpnja.

"Potrebna mu je oprezna terapija. Morat će nositi pojas oko leđa kako bi se osjećao ugodnije i treba zaliječiti frakturu", zaključio je Lasmar.

Brazil bez Neymara i Thiaga Silve protiv Njemačke u polufinalu

„Dok su Neymara iznosili s travnjaka čuo sam njegovo zapomaganje i jauk. Odmah sam znao da neće biti dobro. Zuniga nije dobio ni žuti karton, a Thiago Silva je zbog onog starta 'požutio'“, jadao se nakon utakmice brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari, koji u polufinalu ne može računati na dvojicu najboljih igrača – Neymara, kako rekosmo, zbog ozljede, te ključnog obrambenog igrača Thiaga Silve, koji u polufinalu neće moći nastupiti zbog kumulativnih žutih kartona.

Klikni i prognoziraj rezultate

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider