Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
"Neka znanost proučava..."

Mostar dočekao Kauboje Hercegovce: "Mi nemamo dvoranu u gradu, ali imamo jedan tvrdi duh"

Niti kiša nije spriječila tisuće navijača da pozdrave sedmoricu Kauboja.

Igor Karačić, Marino Marić i Željko Musa su iz Mostara, Marin Šego iz Međugorja, a David Mandić, Matej Hrstić i Josip Šarac iz Ljubuškog.

Sedmoricu Kauboja koji su dali veliki doprinos u osvajanju srebrne medalje Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu u Mostaru su dočekale tisuće navijača.

U vrijeme izravnog uključenja Dnevnika Nove TV u Mostar sedmorica hrvatskih reprezentativaca bili su na putu iz Zagreba, a navijači su ih strpljivo čekali. Omela ih nije niti kiša koja počela padati oko 19 sati.

Grad koji je dao Karačića, Marića i Musu nema dvoranu

Za to vrijeme, reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan razgovarao je s organizatorom dočeka, Branislavom Stojkićem koji je predsjednik rukometnog kluba Zrinjski.

"To je jedna vrhunska stvar, mi se upravo nalazimo na terenima gdje su naši dečki igrali. Oni nisu imali dvoranski parket, mi nemamo gradsku dvoranu, ali imamo jedan tvrdi duh koji nas goni do kraja. Ja vjerujem da je to do inata. Svi naši dečki iz grada Mostara napravili su prve rukometne korake na terenu na otvorenom", istaknuo je Stojkić, kazavši kako su iz Mostara bili na liniji s Hrvatskim rukometnim savezom s ciljem da se doček u Zagrebu ne bi preklopio s njihovim.

"Ne znam što je to što čini Mostar i cijelu Hercegovinu drugačijom - ne znam. Tu je znanost da proučava, mislim da doktori znanosti imaju itekako dobre dizertacije da zarade u Mostaru i Hercegovini", zaključio je Stojkić.

gol expired Ludih 365 dana slijedi za Kauboje: Triput u akciji na velikoj sceni divider

gol expired Opet će biti invazija Hrvata: Nova prilika za europsko zlato bit će u susjedstvu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider