Tenis
SPORTOVI
Tenis
korona parti na rivijeri

Zverev nije bio jedini! Još jedan tenisač partijao u Francuskoj, sve frca od reakcija: "Koliko sebičan možeš biti?"

Nick Kyrgios bio je posebno ljutit na Zvereva koji je unatoč činjenici da je trebao biti u samoizolaciji otišao na Francusku rivijeru i partijao među masom ljudi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je u nedjelju navečer procurila snimka Alexandera Zvereva koji tulumari na Francuskoj rivijeri stižu brojne osuđujuće reakcije prema Nijemcu koji se morao nalaziti u samoizolaciji. Podsjetimo, Zverev je bio sudionik Adria Toura koji je prekinut uoči finala nakon što je otkriveno da je Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus.

Nakon njega, pozitivni su bili Borna Ćorić, Novak Đoković, Viktor Troicki i dva kondicijska trenera. Sve redom sudionici Adria Toura.

gol expired Sramota 7. tenisača svijeta: Sudjelovao na turniru u Zadru, ispričao se i rekao da odlazi u izolaciju, pa snimljen kako tulumari divider

Nakon što je bio testiran, Zverev je objavio da je njegov test negativan, ali se istovremeno ispričao svima koje je svojim dolaskom eventualno ugrozio i poručio da će slijediti zdravstvene upute te otići u samoizolaciju na 14 dana. Šest dana kasnije Zverev je odlučio otići među masu ljudi i partijati.

"Probudio sam se jutros uz nove kontroverzne stvari koje se događaju u svijetu. Ali ona koja se najviše isticala je nakon što sam vidio Saschu Zvereva kako opet, opet... Koliko sebičan možeš biti? Ako imaš obraza objaviti tvit, koji je napravio tvoj predstavnik, u kojem kažeš da odlaziš u 14-dnevnu samoizolaciju i ispričavaš se svima, onda imaj jeb... obraza ostati u kući 14 dana. Dovedi si djevojku na 14 dana. Raspi**ili su me, ovaj teniski svijet me raspi**io", rekao je Kyrgios na svojem Instagram storyju.

gol expired Totalni raspad u Barci: Messijev kočijaški ispad na travnjaku, pa žestoka svađa u svlačionici divider

On nije jedini. Javili su se Andy Roddick, te britanska tenisačica Katie Boulter:

"Taman kada pomisliš da te više ništa ne može iznenaditi", napisao je Roddick.

"Molim vas recite mi da ne vidim dobro", napisala je Boulter.

To su samo neke od brojnih reakcija na ovaj potez njemačkog tenisača, 7. igrača svijeta.

Osim njega, na istoj je zabavi bio i francuski tenisač Lucas Pouille, koji je viđen kako sjedi s ljudima i jede za stolom.

gol expired Urnebesna reakcija legendarnog talijanskog komentatora nakon Rebićeva gola Romi za vodstvo Milana divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider