Tenis
SPORTOVI
Tenis
Što je ovo?

Veliki gaf Davis Cup organizatora prema Modriću, je li ovo moguće?

Polufinale Davis Cupa između Hrvatske i Srbije igra se u madridskoj Areni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Borna Gojo priredio još jednu senzacionalnu pobjedu, hrvatska Davis Cup reprezentacija povela je 1-0 protiv Srbije u polufinalu Davis Cupa. Na tribinama madridski Arene pojavilo se niz poznatih lica, a među njima je i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.

Budući da se o radi o četverostrukom osvajaču Lige prvaka, ali i osvajaču Zlatne lopte, njegov dolazak puno znači za promociju ovog turnira. Pokušali su to iskoristiti i organizatori Davis Cupa pa se pošteno osramotili. Tako su na službenom Instagram profilu objavili story u kojem su podijelili snimku s tribina na kojoj se može vidjeti Modrić pa označili njegov profil na Instagramu.

Bilo bi to sjajno da nisu označili posve drugi profil, Lucasa Lucasa Modricha koji nema nikakve veze s našim kapetanom. Vjerojatno se radi o profilu koji je izradio jedan od obožavatelja Luke Modrića.

gol expired Srbija izjednačila protiv Hrvatske, Čilić nije mogao protiv Đokovića divider

Osim toga, Modrić na Instagramu ima više od 20 milijuna pratitelja...

Ako se uzme u obzir da su organizatori turnira Španjolci, da se polufinale igra u Madridu, onda je ovo još veći gaf. Osim toga, Modrić na Instagramu ima više od 20 milijuna pratitelja.

No nakon nekoliko minuta organizatori su primijetili svoju pogrešku i objavili potpuno novi story gdje su označili pravi Modrićev profil na Instagramu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider