Tenis
SPORTOVI
Tenis
tjedan do spektakla

Čilić i Modrić veliki favoriti za naslov u Petrinji, ali nešto se pita Mandžukića, Perišića i ekipu

Gem Set Hrvatska stiže u Petrinju, a hrvatske sportske zvijezde jurišaju na naslov.

Petrinja 12. i 13. srpnja postaje centar hrvatskog društvenog života. U grad koji je prije šest mjeseci pogodio strašan potres dolaze najveće zvijezde hrvatskog sporta.

Marin Čilić sa svojom je Zakladom organizirao novo izdanje humanitarnog spektakla naziva Gem Set Hrvatska, a dolazak su mu potvrdili Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Donna Vekić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mate Pavić i mnogi drugi uspješni hrvatski sportaši.

U Petrinji nas idući tjedan očekuju brojna iznenađenja, a 13. srpnja turnir će otvoriti hrvatska pjevačica Albina Grčić, koja je svoju zemlju s ponosom predstavljala na nedavno završenom Eurosongu.

Svi navedeni sportaši zaigrat će teniski turnir, a cijeli prihod od ulaznica ide za izgradnju sportskih terena u Petrinji i Hrvatskoj Kostajnici. Na njima će odrastati brojne buduće generacije, a možda i neki novi Čilić ili Modrić.

Ulaznice možete kupiti na ovom LINKU u sustavu Entrio.hr.

Izdanje 2019. godine osvojio je Mario Mandžukić u paru s
talentiranim tenisačem Patrikom Jurinom. Spomenuti dvojac u finalu je nadigrao Čilića i Modrića, ali ove godine osvajači US Opena i Zlatne lopte ne žele iz Petrinje otići bez trofeja.

Čilić i Modrić vrlo su motivirani, ali konkurencija je jako teška. Za obranu titule danima se priprema Mario Mandžukić, a do trofeja žele i Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Ivan Dodig… Spektakl je zajamčen.

Dan prije samog turnira (12. srpnja) organiziran je dječji dan, gdje će Marin Čilić zaigrati tenis s mladim Petrinjcima i ostalim mališanima iz svih dijelova Hrvatske koji toga dana posjete Petrinju.

Uz kupnju ulaznice gledatelji će imati priliku uhvatiti fotografiju ili autogram Luke Modrića, Ivana Perišića, Marina Čilića, Marija Manždukića koji će od 16 do 18:30 (13. srpnja) potpisivati loptice, majice i sve što im se nađe pod rukom.

Uz sve to Zaklada Marin Čilić obavijestila je javnost kako su za 12. i 13. srpnja organizirane i filmske projekcije pod zvijezdama, kao i bogata humanitarna tombola. Život se u Petrinju polako vraća.

Teniski mečevi počinju od 15 sati 13. srpnja, a finale je predviđeno za 18:30.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider