Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Svaka čast!

FOTO Pogledajte kako su domaćini ugostili Vatrene u Rijadu: Dočekalo ih je lijepo iznenađenje

Hrvatska nogometna reprezentacija odradit će trening u Rijadu, a u petak će letjeti za Dohu.

Uspješno je odrađena posljednja provjera pred Svjetsko prvenstvo. Hrvatska je pobijedila Saudijsku Arabiju s 1:0 pogotkom Andreja Kramarića, a Vatreni su odlučili ostati još jedan dan i odraditi trening u saudijskoj prijestolnici prije odlaska u Dohu.

Vatreni su promijenili lokaciju treninga, tražili su teren koji je bliže hotelu i našli ga kod drugoligaša Al Riyadat, koji vodi bivši trener Hajduka Damir Burić.

Ondje ih je dočekalo veliko iznenađenje. Domaćini su dali sve od sebe i priredili dobrodošlicu koje se ne bi posramili ni mnogo veći klubovi, otkrio je reporter Nove TV Saša Lugonjić, koji se nalazi na licu mjesta u Rijadu.

Domaćini su izradili prigodan plakat kojim su izrazili dobrodošlicu Vatrenima na hrvatskom i arapskom jeziku, ali i prigodne poklone uz sjajnu poruku:

"Dragi Vatreni, svi se naši snovi mogu ostvariti ako imamo hrabrosti slijediti ih. Zato pokažite karakter, ljubav i borbu i na ovom Svjetskom prvenstvu. Tu smo mi da vas bodrimo i još jednom s vama slavimo."

Vatreni će imati sjajne uvjete u Dohi

Hrvatski nogometaši sutra će sletjeti u Katar kako bi bili na otvaranju Svjetskog prvenstva. Bit će smješteni u hotelu Hilton Doha, gdje su rezervirali 65 soba, odnosne sve sobe od 15. do 18. kata.

Prvotno su trebali biti u hotelu Dusit, ali kad je jedan sudionik SP-a otkazao svoj smještaj, Kustić i društvo reagirali su i u travnju bukirali taj hotel.

Hilton Doha Pogledajte gdje će Vatreni biti smješteni: HNS je bukirao ovaj hotel zbog jednog presudnog razloga divider

Razlog promjene bili su superiorni uvjeti u trening-centru kraj hotela u odnosu na centar Al Gharafa, koji je bio pripadajući hotelu Dusit.

Hrvatski reprezentativci tako su uskočili u samo jedan od pet hotela, među 40 koje je FIFA ponudila, koji ima vlastitu plažu uz ugodno vanjsko okruženje.

To će im itekako dobro doći za što bolju pripremu utakmice protiv Maroka, koja se igra 23. studenog u Dohi, s početkom u 11 sati.

Najbolji trenuci utakmice Saudijska Arabija - Hrvatska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider