Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Osvaja medije

VIDEO Svi pričaju o hrvatskoj navijačici: Oduševila i voditelja Ronaldova kontroverznog intervjua

Ivana Knoll gostovala je u emisiji poznatog engleskog novinara Piersa Morgana.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll prati svaku utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru, a svojom pojavom privlači veliku pažnju navijača, ali i svjetskih medija.

Fotografije atraktivne Hrvatice proširile su se društvenim mrežama, a mnogi su samo zbog nje najavili da će navijati za Vatrene.  Osim što je završila na naslovnicama svjetskih medija, Knoll je gostovala i u emisiji poznatog engleskog novinara Piersa Morgana.

Sedmero braće Brazilaca u Dohi Kako obični Brazilci vide Vatrene: "Svjetska ste sila, Argentina nije bolja od Hrvatske, a Messija ćemo cak“ divider

Upravo je on prije nekoliko tjedana napravio ekskluzivni intervju s Cristianom Ronaldom u kojem je sasuo paljbu na Manchester Uniteda, trenera i suigrače, a sada je razgovarao s Hrvaticom o pravilima odijevanja u Katru.

Knoll je osvojila društvene mreže svojim modnim kombinacijama, a sada je objasnila kako su to lokalci doživjeli:

gol expired VIDEO Englez najavio ispadanje Vatrenih pa dočekao Lovrenov poziv: "Brate, znaš da to nisam mislio" divider

"Poštujem svaku zemlju u koju dolazim. Raspitala sam se za pravila, a lokalci su mi potvrdili da se mogu odijevati kao obično, jer će za vrijeme Svjetskog prvenstva napraviti određene iznimke. Zbog toga sam se tako odlučila odijevati, lokalci su mi potvrdili da je to dopušteno", rekla je pa dodala:

"Nisam imala niti jednu lošu reakciju od Kataraca, Arapa. Došli su se fotografirati sa mnom. Na zadnjoj utakmici došli su do mene i slikali se. Mislim da je to bilo sjajno jer prihvaćamo različitosti i jedni druge", rekla je.

Njen odgovor pohvalio je engleski novinar.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider