Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ulaznica još ima

Svjetske zvijezde stigle na prestižni događaj u Zadar, atraktivna Diletta u centru pozornosti

U Falkensteiner Hotel & Spa Iadera okupili su se svi sudionici prvog Sunset Sports Media Festivala.

U Zadru je počeo Sunset Sports Media Festival, koji je na jednom mjestu okupio neke od najvećih svjetskih i domaćih sportskih, medijskih i marketinških profesionalaca.

To je mjesto grad s najljepšim zalaskom sunca - Zadar - odnosno zadarski Arsenal, u kojem nas očekuju zanimljiva predavanja, koja će, između ostalih, održati i istinske sportske legende kao Ray Lewis, Julian Edelman i Peter Schmeichel.

Tijekom Festivala očekuju nas predavanja i paneli na kojima će se obraditi vrlo aktualne i zanimljive teme kao The Game Changers i The Future of Serie A, na kojima će sudjelovati i talijanska sportska medijska senzacija Diletta Leotta.

Diletta Leotta VIDEO Slavna Diletta Leotta stigla u Zadar: Pojavile se i prve snimke divider

Pete Radovich, višestruki dobitnik nagrade Emmy, održat će predavanje pod nazivom The Power of Story, a na programu će se naći još i predavanja Engage and Empower, Athletes Owning Their Brands, Out of the Box, Started from the Bottom, Now We're Here, In the Ring with Steven Espinoza, Underdogs i Footbal vs Footbal.

Organizatori su se pobrinuli da ne nedostaje dobre zabave, pa će posjetitelji prvog Sunset Sports Media Festivala imati priliku uživati i u najboljem od hrvatske glazbe, a očekuju nas i nastupi istinskih legendi domaće glazbene scene, kantautora Petra Graše te Nene Belana & Fiumensa.

Ulaznice za ovaj jedinstveni projekt koji spaja globalnu sportsku i medijsku industrije možete još uvijek nabaviti putem sustava Entrio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider