Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tjeraju i drugu legendu

Zvonimiru Bobanu odbrojeni dani u Milanu: Stiže čovjek koji će biti sve u jednom

Kako prenose talijanski mediji, vrijeme Zvonimira Bobana u Milanu bliži se kraju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvonimir Boban je prošli tjedan dao intervju za La Gazzettu dello Sport u kojem je optužio Elliot Management da ''radi iza njihovih leđa'' u određivanju trenera za sljedeću sezonu. Tako nešto nije se svidjelo čelnim ljudima kluba.

Kako se navodi, od iduće sezone novi trener Milana koji bi trebao imati odriješene ruke za sve trebao bi biti Ralf Ragnick. Ragnick bi tako trebao dobiti jedinstvenu ulogu u talijanskoj ligi u kojoj bi bio skaut, sportski direktor i trener istovremeno.

Međutim, prije toga Zvonimir Boban postat će bivši u klubu gdje je postao legenda. Tako prenosi nekoliko talijanskih medija, uključujući Sky Sport Italiju i Il Corriere della Sera.

Također, neki izvještaji navode kako je i Paolo Maldini bivši, odnosno kako bi njegova smjena mogla uslijediti nakon što Boban napusti Rossonere.

Predrag Mijatović EKSKLUZIVNO iz Madrida: Peđa Mijatović o Modrićevoj Zlatnoj lopti i mogućem okršaju Hrvatska - Srbija divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk
Marko Livaja zaokružio je poker Hajdukovih golova u mreži Šibenika ⚽️⚽️⚽️⚽️
Toni Kukoč je ove nedjelje prvo gledao kako Split ruši Crvenu zvezdu na Gripama, a zatim je sjeo u automobil i došao pogledati Hajdukov trijumf protiv Šibenika. 

📸Nikola Brboleža, Duje Klarić/CROPIX