Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE JE MOGUĆE

Priprema se mega transfer na Poljudu: Hajduk krenuo po Nikolu Vlašića?

Dalmatinski portal tvrdi kako Hajduk želi Nikolu Vlašića kojemu West Ham traži klub za posudbu.

Još prošle godine to je zvučalo kao bajka, no danas se sve više spominje povratak Nikole Vlašića u Hajduk.

Bivši kapetan Hajduka prošle sezone je za 30 milijuna eura napustio CSKA i potpisao za West Ham, no u Engleskoj se iz drugog puta nije snašao i Čekićari ga žele poslati na posudbu kako bi ponovno dobili Vlašića iz ruskih dana.

Prema tvrdnjama Dalmatinskog portala, Hajduk je ozbiljno zagrizao za Vlašića koji bi došao na jednogodišnju posudbu, pomogao Hajduku u borbi za naslov prvaka i kupio sebi kartu za Svjetsko prvenstvo.

''Problem'' radi Ivan Jurić

Spomenuti portal tvrdi da Hajduk nije jedini klub koji želi hrvatskog reprezentativca, on je želja i Torina i njihovog trenera Ivana Jurića. Prema glasinama još nekoliko klubova želi Vlašića, ali ako Nikola bude mogao birati, svi znaju koji će klub na kraju izabrati.

Dalić je pokušao

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić zvao je Nikolu Vlašića na lipanjsko okupljanje unatoč lošim izdanjima u klubu. Htio ga je malo razdrmati, a činjenica je da Hrvatskoj treba Vlašić i njegova kvaliteta prema naprijed, pogotovo danas gdje u napadu i nemamo preveliku gužvu kao primjerice na stoperskim pozicijama. Ispred aviona za Katar tu stoje Gvardiol, Erlić, Josip Šutalo, Ćaleta-Car, Lovren, Pongračić, Vida… No neće svi sjesti u njega.

Dalić je istaknuo da bi ga nepozivanje u reprezentaciju još više dotuklo, no povratkom u HNL splitski velikan mu garantira mjesto u prvih 11, možda igranje i u Europi ako Bijeli osiguraju grupnu fazu Konferencijske lige. Dobre izvedbe na dva fronta sigurno bi Vlašića vratile u reprezentaciju pa čak i u priče oko prvog sastava viceprvaka svijeta.

gol expired VIDEO Zlatko Dalić progovorio o pozivu Nikole Vlašića: "To bi ga dotuklo" divider

Vlašić je 2017. otišao u Everton s Poljuda. Nakon toga je postao najbolji igrač ruske lige u dresu CSKA-a Moskve i zaradio novi veliki transfer u Englesku. Prema Transfermarktu vrijedi 22 milijuna eura, a za usporedbu, cijela momčad Hajduka na tržištu vrijedi 44 milijuna eura. No Hajduk je transferima Marka Livaje, Nikole Kalinića i Filipa Krovinovića pokazao da je sve moguće pa i povratak sjanog Nikole Vlašića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider