Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Do kraja sezone

Sad je i službeno! Hajduk potvrdio najveće pojačanje ove zime: "Dat ću ti ponudu koju ne možeš odbiti"

Portugalski stoper Ferro stigao je u Hajduk na posudbu do kraja sezone i bit će veliko pojačanje za Prvu HNL.

Portugalski stoper Francisco Ferreira Ferro proteklih mjeseci bio je u središtu splitskih ćakula kao jedno od najvećih imena koje se spominjalo u kontekstu dolaska u Hajduk, a sad su Bili potvrdili sva službena i neslužbena nagađanja i predstavili ga kao treće pojačanje ove zime.

"Dat ću ti ponudu koju ne možeš odbiti", objavio je Hajduk na predstavljanju.

gol expired Dinamo samljeo nemoćnu Rijeku, Osijek potpuno razočarao: Hajduk se nameće kao najveći konkurent Modrima divider

Ferro u Hajduku na posudbi

Stiže na posudbu do kraja sezone uz opciju otkupa ugovora na milijun eura, prema neslužbenim informacijama, a ako je to istinito, to je odličan posao za Bile jer je riječ o igraču koji je nekoć vrijedio 18.000.000 eura, ali ga Benfica nije željela pustiti ni za 60. U slučaju da Hajduk osigura Europu na koncu sezone, Ferru će se posudba automatski produljiti na još godinu dana.

Bio je velika portugalska nada, čak ga je prije godinu i pol htio kupiti Zinedine Zidane u Real Madrid, a za njegove usluge se raspitivao i veliki Juventus, no prošle sezone na posudbi u Valenciji se ozlijedio i kad se vratio u Benficu, za njega više nije bilo mjesta u prvom planu.

gol expired Hajdukovo treće pojačanje ove zime sletjelo u Split: Potvrda posla je samo pitanje vremena divider

Nenad Bjelica također je želio iskoristiti njegov pad cijene i forme u posljednjih godinu i pol, međutim na koncu je zbog bratskih odnosa dvaju klubova odabrao Hajduk.
Ferro je u ponedjeljak ujutro uhvaćen u splitskoj zračnoj luci pa kasnije i službeno predstavljen…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider