Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Supersport HNL

Kraljevi remija bez pobjednika i protiv Gorice, sudac podijelio tri crvena kartona na utakmici

Nogometaši Šibenika i Gorice odigrali su 1:1 uz čak tri isključenja na utakmici.

Nogometaši Šibenika i Gorice odigrali su 1:1 u 11. kolu Supersport HNL-a.  Šibeniku je to bio osmi remi ove sezone.

Gorica je povela u 40. minuti golom Tonija Fruka, a izjednačio je Ivan Delić iz jedanaesterca u 81. minuti.

Gosti su zaključili utakmicu s dva igrača manje, u 55. minuti "pocrvenio" Jurica Pršir, a u prvoj minuti nadoknade i Edin Julardžija, dok je kod Šibenika isključen Japanac Haruka Arai u 73. minuti.

Gorica je susret dočekala s nizom od pet uzatopnih poraza, držeći posljednje mjesto na ljestvici, dok je Šibenik u prvih 10 kola upisao jednu jednu pobjedu, dva poraza i čak sedam remija, a utakmicu s Goricom dočekao je s novim trenerom Marijom Cvitanovićem.

Domaćin imao prvu priliku

Prvu veliku priliku na utakmici imao je domaćin, u 10. minuti je Salomon izašao sam ispred Banića, ali je vratar Gorice obranio. Deset minuta kasnije vidjeli smo i prvu intervenciju Lovre Rogića. Mitrović je ubacio za Prokopa čiji udarac vratar domaćeg sastava obranio.

Gosti su poveli u 40. minuti preko Tonija Fruka koji je lijepo zabio na Prokopovu asistenciju. U 55. minuti Gorica je ostala s igračem manje nakon što je Jurica Pršir zaradio drugi žuti odnosno crveni karton.

Domaćin nije uspio iskoristiti igrača više na terenu i ozbiljnije ugroziti suparnička vrata, a u 73. minuti vidjeli smo novo isključene. Ovoga puta na domaćoj strani. Arai je morao ranije napustiti teren nakon što je zaradio dva žuta u svega tri minute.

Šibenik poravnao pri kraju utakmice

Ono što nije uspio s igračem više, Šibenik je učinio u trenucima dok su obje ekipe imala isti broj igrača. Ivan Delić je izborio kazneni udarac nakon starta Matuša Vojtka, a potom ga sam realizirao za 1-1.

U 90. minuti Šibenik je mogao i do pobjede, malo iskosa je pucao David Mina, ali je gostujući vratar odlično obranio. U prvoj minuti nadoknade Gorica je ostala bez još jednog igrača, isključen je Julardžija, koji je ušao u igru u 56. minuti kada je isključen Pršir.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 31 bodom, Hajduk je drugi sa 20 bodova i susretom manje, a treći Osijek sa 18 bodova.

Gorica je remijem prepustila posljednju poziciju Rijeci, no oba sastava imaju po šest bodova.

Službene postave:

Tablica Supersport HNL-a

Standings provided by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider