Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svjestan je svega

Suarez priznao da se bliži njegov odlazak: Suigrač otkrio vjerojatnu destinaciju, koga će Barca dovesti?

Luis Suarez iskreno je progovorio o igranju za Barcelonu i svojoj budućnosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Urugvajac Luis Suarez i dalje je prvi napadač Barcelone, iako je evidentno da polako usporava i da nije to više onaj ubojiti napadač iz Liverpoola i prvih godina u Barci.

Svjestan je toga i Suarez, koji je iskreno progovorio o svojoj budućnosti za urugvajski Ovacion.

"Zahtjevno je igrati ovdje, svaka tri dana prolaziš ispit, nema odmora i loše se utakmice ne opraštaju. Nije lako doći u takav klub, adaptirati se i izboriti se za mjesto", rekao je.

"Nije čudno da klub traži novog napadača"

"Doći će vrijeme kada mi moje godine neće dopustiti da ispunjavam ono što Barcelona traži od mene. Nije ništa čudno da klub traži novog napadača, to je realnost nogometa. Bit će to dobro za mene i za klub, koji će moći pripremiti igrača za budućnost", dodao je.

gol expired Zlatan se u svom stilu oprostio od Los Angelesa: Njegova poruka postala je hit divider

Suarezov ugovor istječe u lipnju 2021., a vidjet ćemo hoće li ga Barcelona još produžiti. Ako dotad Suarez već bude za ''staro željezo'', barem na najvišoj razini, mogao bi se otisnuti u američki MLS.

"Prije ili kasnije doći će u MLS. Nadam se. Sviđa mu se liga i uvijek me ispituje o njoj. Mislim da je samo pitanje vremena kada će doći", rekao je Nico Lodeiro, reprezentativni suigrač i član novih prvaka MLS-a Seattle Soundersa.

Beckham će dovesti Suareza?

Lodeiro je izrazio želju i da Suarez dođe u njegove Sounderse, ali priznao je i da shvaća da će to biti težak zadatak. Vjerojatnije je da će zvijezda Suarezova kalibra odabrati neku glamurozniju destinaciju, primjerice Beckhamov Inter Miami, koji navodno već priprema teren za dovođenje Suareza.

gol expired Wenger ima novi posao, prvi nakon Arsenala: ''Oduvijek sam želio to raditi'' divider

Naravno, postavlja se pitanje i koga će dovesti Barcelona. Katalonski Mundo Deportivo u reakciji na Suarezove riječi navodi sljedeća imena kao moguće kandidate: Lewandowski, Aubameyang, Mbappe, Icardi, Kane, Haaland, Lautaro Martinez.

U posljednje vrijeme najviše se piše o potonjem, sjajnom mladom Interovu Argentincu Martinezu, koji ima i Messijev blagoslov. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider