Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uznemirujuća vijest

FOTO Procurili novi detalji provale u Vidin dom: Obili su sef i otuđili dijamante, šteta je višemilijunska

Provalnici su otuđili nakit i ostale dragocjenosti u vrijednosti od 4,5 milijuna kuna.

Tek što je dogovorio sve detalje suradnje s grčkim AEK-om, hrvatskog nogometnog reprezentativac Domagoja Vidu dočekala je uznemirujuća vijest. Netko je provalio u njegov stan na zagrebačkim Šestinama i otuđio mu nakit u vrijednosti od 4,5 milijuna kuna.

Danas su svjetlo dana ugledale nove informacije koje otkrivaju da je provala u Vidin stan, koji se nalazi u sklopu urbane vile, bila isplanirana u detalje.

Provalivši prozor u prizemlju, provalnici su ušli u stan kojeg su isprevrtali, a potom iz obili metalni sef iz kojeg su ukrali nakit, ali i ostale dragocjenosti. Uglavnom se radi o više komada skupocjene odjeće i parfema, a uspjeli su otuđiti i nakit, od kojeg su određeni primjerci dijamantni, piše 24 sata.

Zbog provale u stan Vida je morao odgoditi put u Grčku, a nije posve poznato tko je prvi primjetio znakove provale, ni kada se ista dogodila. Tek se pretpostavlja da se sve dogodilo u periodu od ponedjeljka do srijede.

Budući da policijska istraga još uvijek traje, nije poznato kako su provalnici neopaženo ušli u Vidin stan. Postoji puteljak koji ide uz rub šume i završava kraj luksuznih vila, gdje se nalazi Vidin stan, dok je s jedne strane visoka ograda, a s druge strmi kraj šume.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider