Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ozlijedio djelatnicu

Osijek izbacio Bočkaja iz kluba: Najbolji igrač momčadi udario u benzinsku pa pobjegao s mjesta nesreće!

Petar Bočkaj, najbolji nogometaš NK Osijek, izazvao je prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

Svojim automobilom Petar Bočkaj je udario u benzinsku postaju u Osijeku pri čemu je ozlijeđena djelatnica benzinske. NK Osijek je vrlo brzo izašao u javnost s priopćenjem, u kojem je otkrio da je raskinuo ugovor s igračem koji je svojedobno nokautirao PSV.

"Nakon telefonske sjednice Uprave Kluba, igrač Petar Bočkaj je izbačen iz Nogometnog Kluba Osijek. Razlog je uzastopno kršenje profesionalnog ugovora.

Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće - zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg Kluba.

Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu Kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima", stoji u priopćenju NK Osijeka.

Prema riječima svjedoka koji su se tamo zatekli, Bočkaj se u vidnom alkoholiziranom stanju namjerno zabio u trgovinu u sklopu benzinske stanice, a razlog je navodno taj da nije mogao dočekati smjenu djelatnika da mu prodaju čokoladicu.

gol expired Petar Bočkaj: Nije istina da sam se namjerno i zbog čokoladice zabio u benzinsku postaju divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider