Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
frank čudotvorac

Neobičan detalj s Lampardova predstavljanja upada u oči: Je li legendarni veznjak mađioničar?

Predstavljanje Franka Lamparda obilježila je i neobična fotografija.

Frank Lampard jedan je od najvećih igrača u povijesti Chelseaja, koji ga je u četvrtak predstavio kao novog trenera prve momčadi nakon odlaska Maurizija Sarrija.

Očekivano, povratak legendarnog veznjaka naišao je na odobravanje navijača, ali i poneku sumnju jer ipak se radi o neiskusnom treneru s tek jednom - iako vrlo uspješnom - sezonom u životopisu.

U svakom slučaju, navijači londonskog kluba nadaju se da će Lampard biti njihov čudotvorac na klupi, a već na predstavljanju nagovijestio je da možda posjeduje posebne moći.

Mnogima je u oči upao neobičan detalj s predstavljanja – Lampard je jednom rukom držao dres, a drugom pokazivao palac gore. Ono što je neobično jest da je za to vrijeme Chelseajev dres stajao savršeno ravno i naizgled prkosio gravitaciji. Brzo su krenule šale da je Lampard čarobnjak i mađioničar…

Međutim, postoji i logično objašnjenje ovog Lampardova ''čuda'' – ostale fotografije otkrivaju da je dres ipak pao, a fotograf je ulovio savršen trenutak, tu milisekundu u kojoj gravitacija još nije odradila svoje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider