Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potisnuli ih

Ispred Maksimira slavlje, ali i sukob BBB-a i policije

Poslije derbija Dinamo - Hajduk u blizini stadiona Maksimir došlo je do sukoba Bad Blue Boysa i policije.

Osim kaosa na autocesti između Zagreba i Karlovca, naelektrizirano je bilo i u blizini stadiona Maksimir.

Baš kao što su oni obični navijači Dinama u fan zoni proslavljali osvojenu titulu, tako su Bad Blue Boysi boravili u kafićima, da bi u jednom trenutku došlo do sukoba s policijom.

Kako se može vidjeti u videu objavljenom na 24 sata, u trenutku kada policajac prilazi kafiću prema njemu su poletjeli razni predmeti, od čaša preko pepeljara i raznog inventara.

Kaos na autocesti između Zagreba i Karlovca Makljaža Torcide s policijom, ima ozlijeđenih: Zatvorena autocesta između Zagreba i Karlovca! divider

Boysi su se grupirali pred kafićom, dok je drugi policajac udario pendrekom jednog navijača. Nakon što je organima reda stiglo pojačanje, potisnuli su navijače unutar ugostiteljskih objekata i situacija se smirila.

Inače, BBB-a je na derbiju bilo nekoliko tisuća, ispunili su većinu sjeverne tribine Maksimira i svojim navijanjem bodrili igrače Dinama. Za vrijeme utakmice imali su nekoliko bakljada, od kojih je ona u 70. minuti imala takve razmjere da je prouzročila veliki požar u sklopu kojeg je zapaljen njihov najveći transparent, a utakmica je bila prekinuta na 10 minuta.

Gori najveći transparent BBB-a VIDEO Požar na Maksimiru: BBB-i bakljama slučajno zapalili svoj najveći transparent divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider