Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"primili smo čudne golove"

Oršić razočaran porazom, ali uvjeren u prolaz: "Osjetili smo da smo bolji, ali pred punim Maksimirom prolazimo"

Krilni igrač Dinama Mislav Oršić nije djelovao previše tužno nakon poraza Dinama, ponajviše jer vjeruje u preokret na Maksimiru.

Mislav Oršić potvrdio je riječi trenera Nenada Bjelice koji je rekao da su razočarani rezultatom prve utakmice šesnaestine finala Europske lige, u kojem je Dinamo izgubio na gostovanju kod Viktorije Plzen s 2:1.

Dinamo je poveo, bio je bolji i kontrolirao je utakmicu, no onda su uslijedila dva neoprezna pogotka. Prvi je pao nakon izgubljene lopte, a drugi nakon kornera i prijenosa lopte s prve na drugu vratnicu.

"Osjetili smo na terenu da smo bili bolji, pogotovo u prvom poluvremenu. Nažalost nakon gola se sve okrenulo. Imamo uzvrat na punom Maksimiru i vjerujem da ćemo tamo riješiti pitanje pobjednika u našu korist".

Hoće li Dinamo na Maksimiru preokrenuti rezultat i proći češki Plzen?

Ukupno glasova:

Oršić je priznao da su razočarani, ali i da cijela svlačionica vjeruje u prolaz nakon druge utakmice na Maksimiru.

"Razočaran jesam, jer osjećali smo da smo bolji. Presjekli su nas s dva čudna gola. Kako je tako je. Svi smo malo tužni, no imamo tjedan dana da se pripremimo, napunimo samopouzdanjem i vjerujem da ćemo proći dalje."

Uzvratni susret igra se za tjedan dana na Maksimiru.

Viktoria Plzen preokretom slavila protiv Dinama: Dva gola zabio stoper koji nije trebao ni igrati! Viktoria Plzen - Dinamo (GOL.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider