Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
argentinac ide na hlađenje

Sramotni Messijev potez za premijerni crveni u karijeri: U naletu bijesa dvjema rukama odalamio protivnika i posložio ga na travnjak

Lionel Messi zaradio je direktni crveni karton nakon što je s obje ruke udario suparnika.

Nogometaši Barcelone senzacionalno su poraženi u finalu španjolskog Superkupa od Athletic Bilbaa nakon produžetaka. Baskijski sastav slavio je s 3:2, a osim njihove pobjede susret je obilježio i divljački Messijev potez.

Argentinac je u 120. minuti s obje ruke odalamio, odnosno odgurnuo Villalibrea koji mu je namjerno ušao u putanju u trenutku kada je Messi kretao prema suparničkom šesnaestercu. Ono što nije primijetio, ili je jednostavno zanemario, jest sudac koji je stajao nedaleko metara od incidenta i sve jasno vidio.

Messi je odmah dobio direktni crveni karton i bez pogovora je napustio travnjak. Bio je to prvi crveni karton koji je Messi zaradio u svojoj čudesnoj karijeri u dresu Barcelone... Dvaput je isključen kada je igrao za Argentinu.

Ostaje pitanje koliko će utakmica suspenzije dobiti zbog tog nesportskog poteza. Minimalno su dvije za direktni crveni karton, što znači da će sigurno propustiti susrete protiv Cornelle u Kupu kralja te Elchea u gostima u domaćem prvenstvu.

Čovjek kojeg je posložio na travnjak, Villalibre, bio je strijelac pogotka za 2:2 u 90. minuti utakmice, nakon kojeg je susret otišao u produžetak.

sp 2021 Rukomet 2021.: REZULTATI svih utakmica Svjetskog prvenstva divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider