Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ona ga je zabavljala

Slavni nogometaš ozlijedio testise i objavio kako ih liječi, odmah se javila porno glumica

Briljantno je započeo ovu sezonu u ekipi koja je iznenađenje Premierlige.

Jedan od najboljih poslova u ovom prijelaznom bio je dolazak Jamesa Rodrigueza u Everton.

Klub iz Liverpoola iskoristio je situaciju u kojoj se našao 29-godišnji Kolumbijac i činjenicu da ga se Real Madrid htio pošto-poto riješiti. Englezi su promptno reagirali nakon što je Rodriguez raskinuo ugovor s Kraljevskim klubom i doveli ga u svoje redove, potpisavši ugovor na dvije godine s opcijom produženja na još jednu.

Na njegovom dolasku inzistirao je Carlo Ancelotti, talijanski stručnjak pod čijim je vodstvom Rodriguez briljirao u dresu Reala, a sad je ponovno zablistao. Postigao je tri gola i upisao tri asistencije u prvih šest kola Premierlige te je jedan od najzaslužnijih za to što se Everton trenutno nalazi na iznenađujućem prvo mjestu.

Dobio neugodan udarac koljenom

Jamesu zasad sve ide sjajno osim što je u gradskom derbiju protiv Liverpoola dobio nezgodan udarac u testice. Koljenom ga je nehotice udario Virgil van Dijk, a oporavak mu je potrajao nekoliko dana.

Na Instagramu je objavio kako se liječi uz pomoć uređaja Normatec i kako se terapija primjenjuje na zahvaćeno područje kako bi olakšala protok krvi kroz vene povezane s muškim reproduktivnim organima. Tu je i pumpa kojoj je svrha da pospješi cirkulaciju krvi i smanji zadobivene modrice.

Poslije razvoda se zabavljao s Kendrom

Ubrzo su mu se putem društvenim mreža s dobrim željama za oporavak javili mnogi, među njima i Kendra Lust, poznata glumica iz filmova za odrasle.

"Jao, nadam se da si dobro", napisala je Lust.

Prije dvije godine njih dvoje dospjeli su na naslovnice nakon što se James razveo od supruge Daniele Ospine, tada su se navodno družili, a u srpnju ove godine 42-godišnja Kendra čestitala mu je rođendan na Instagramu.

Englezi već pišu kako je ova posljednja nagovještaj da se između Kolumbijca i 13 godina starije Amerikanke ponovno "zakuhalo"...

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👌🏼💪🏼

A post shared by James Rodríguez (@jamesrodriguez10) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider