Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razlog je poznat

Francuzi tvrde: Supruga Duje Ćalete-Cara u zadnjim satima prijelaznog roka stopirala transfer u Englesku

Hrvatski reprezentativac bio je nadomak velikog transfera, ali presudila je riječ njegove supruge.

U posljednjim satima prijelaznog roka Duje Ćaleta-Car bio je nadomak transfera u englesku Premierligu, ali posao nije realiziran iz razloga jer je tako odlučila njegova supruga Adriana.

Tvrdi to francuski La Provence, portal koji prati zbivanja u gradu Marseilleu i okolici.

Prema pisanju ovog medija, Wolverhampton je htio dovesti Ćaletu-Cara i ponudio je njegovom sadašnjem klubu Marseilleu odštetu u iznosu od 18 milijuna eura.

Novac je to s kojim su u Marseilleu bili zadovoljni, ali u iznenađujućem raspletu hrvatski reprezentativac je bio taj koji je odbio odlazak u najatraktivniju ligu svijeta.

Učinio je to, tvrdi La Provence, na nagovor svoje supruge Adriane kojoj se nije sviđala opcija da s Azurne obale presele u predgrađe industrijskog Birminghama.

Klime u tim gradovima su neusporedive, na jugu Francuske je kudikamo ljepše nego u središnjoj Engleskoj pa se Adriani nije išlo tamo. Ona i Duje su nedavno postali roditelji sinčića kojemu su nadjenuli ime Mauro.

Francuzi također dodaju kako bi zbog ovog odbijanja transfera Ćaleta-Car mogao imati problema jer u Marseilleu su itekako računali na novac od njegove prodaje.

Pitanje je kakvu će minutažu naš reprezentativac imati u nastavku sezone...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider