Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Fiorentina trlja ruke

Milan u velikim problemima: Eintracht izvjesio cijenu za raspucalog Antu Rebića

Ante Rebić prometnuo se u jednog od ključnih igrača Milana otkako je počeo dobivati priliku, a to nije prošlo nezapaženo kod Eintracht Frankfurta, iz kojeg je otišao na posudbu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Eintracht Frankfurt navodno je zatražio 40 milijuna eura od Milana ako želi kupiti Antu Rebića, s time da bi 20 milijuna eura od toga trebalo otići Fiorentini.

Hrvatski napadač stigao je na dvogodišnju posudbu u zamjenu za Andrea Silvu pred završetak prijelaznog roka, tako da nije bilo vremena za izradu opcije kupnje i po kojoj cijeni. I prvi dio sezone izgledalo je kao da neće biti ni potrebno jer Rebić je bio bliži povratu u Eintracht nego bilo čemu drugome.

Međutim, Imoćanin je zabio u zadnje četiri utakmice u nizu i time došao sedam golova ove sezone za Milan, od čega šest u Serie A. Nakon što je jedva vidio teren u prvom dijelu sezone, Rebić je postao neizostavan dio formacije 4-4-2 kod novog trenera Stefana Piolija, postigavši šest golova u posljednjih sedam utakmica.

Prema Tuttosportu, Eintracht Frankfurt brzo je reagirao i izvjesio cijenu od 40 milijuna eura kako bi pustio hrvatskog reprezentativca. Od toga bi veliku korist mogla imati Fiorentina jer kada je Rebić otišao put Frankfurta 2018. za dva milijuna eura, uključena je klauzula koja ide i do 50 posto naknade od budućeg transfera.

gol expired Nokaut nakon nokauta: Fury "uništio" Wildera dva puta u istoj večeri, ali stiže prilika za osvetu divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider