Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
domaćini slavili

Rudeš razbio prvoplasirani Varaždin: Nevjerojatna bitka za Prvu HNL, pogledajte tablicu

Rudeš je upisao pobjedu sezone u bitci za Prvu HNL.

U velikom derbiju 25. kola Druge HNL nogometaši Rudeša su na svom stadionu pobijedili Varaždin s 3:0 čime je opet zakomplicirana borba za vrh i plasman u Prvu HNL.

Karlo Penić na treningu kadeta Varaždina Veliko srce Vatrenog za talenta iz radničke klase: "Zvijezda je Bundeslige, a puno mi pomaže. Bez njega bi bilo jako teško" divider

U prvoligaško društvo plasirat će se samo drugoligaški prvak, a četiri kola prije kraja Varaždin ima dva boda više od Rudeša (51-49).

Mino Raiola Preminuo je Mino Raiola, najpoznatiji nogometni menadžer, vijest je objavila njegova obitelj divider

Rudeš je od početka bio bolji na terenu, a najbolje šanse u prvom dijelu domaćin je stvorio u smiraju poluvremena. Prvo je gostujući igrač Teklić spasio pogodak izbacujući loptu s vratarske linije, dok je u posljednjim sekundama Sekulić pucao pored vrata.

gol expired Liverpool važnom pobjedom barem privremeno preuzeo vrh Engleske divider

Domaći sastav je bio aktivniji i u nastavku, a bolju je igru naplatio u 60. minuti kada je Pavlek glavom zabio svoj drugi gol sezone za 1:0 u velikom drugoligaškom derbiju. Nakon toga su se gosti posve raspali, a Rudeš je dva puta zabijao nakon kontranapada (Sekulić u 76. i Latković u 83. minuti) za konačnih 3:0.

U nastavku danu utakmice ovog kola još će odigrati Cibalia - Kustošija, Orijent 1919 - BSK, Dugopolje - Solin i Jarun - Opatija. U nedjelju će igrati Sesvete - Croatia Zmijavci, dok su u ponedjeljak na rasporedu posljednje dvije utakmice: Dinamo II - Dubrava TK i Osijek II - Inter-Zaprešić.

Tablica 2. HNL:

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider