Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"znamo njegove kvalitete"

Legenda Milana o otkazu Bobanu: "Smijenili su mog brata. Nemojmo zaboraviti što su napravili"

Bobanov suigrač iz slavnih dana komentirao je otkaz bivšem hrvatskom veznjaku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvonimir Boban sve do početka ožujka bio je direktor Milana, ali uprava na čelu s Ivanom Gazidisom uručila mu je otkaz.

Talijanski mediji pisali su da je došlo do sukoba jer je uprava bez znanja Bobana i njegova suradnika Paola Maldinija pregovarala s Nijemcem Ralfom Rangnickom, koji bi trebao preuzeti sve bitne funkcije u Milanu.

O Bobanu, ali i Maldiniju koji je još u klubu, progovorio je njihov suigrač iz slavnih dana, proslavljeni branič Alessandro Costacurta.

gol expired KVIZ: Deset pitanja o povijesti sporta koja nisu nimalo lagana divider

"Maldini je pravi izbor i kompetentan je. Možemo početi opet od te točke. Do prije nekoliko mejseci, svi smo mislili da je previše menadžera u Milanu, previše ljudi koji bi mogli nešto reći", počeo je.

"Govorimo o smjeni mog brata Zvonimira Bobana, znamo njegove kvalitete i temperament. Gazidis nije glup, nemojmo zaboraviti što je napravio. S Paolom uz njega, vjerujem da će se Milan vratiti na pobjedničke staze, možda ne uskoro, ali hoće", rekao je.

Vidjet ćemo hoće li i Maldini ostati ako dođe Rangnick, koji bi trebao preuzeti sve funkcije, od trenera do sportskog direktora. Trenutačno je šef sporta u Red Bullu nakon što je bio trener i arhitekt RB Leipziga, kluba koji se bori za vrh Bundeslige.

gol expired Točno 17 godina od debija hrvatskog hrabrog srca: Bio je Jamie Vardy svoga vremena, vukao je Vatrene kroz teška vremena divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider