Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trenutačni raskid ugovora

Milan i službeno potvrdio ono o čemu se pričalo: Zvone Boban dobio otkaz!

Talijanski velikan razriješio je legendu hrvatskog nogometa s mjesta glavnog direktora.

AC Milan logo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Zvonimir Boban više nije glavni direktor talijanskog prvoligaša Milana!

Talijanski velikan na svojoj službenoj stranici potvrdio je da je Boban trenutačno razriješen dužnosti.

"Klub se zahvaljuje Zvonimiru na pruženoj usluzi u proteklih devet mjeseci i želi mu sve najbolje u njegovoj budućoj profesionalnoj karijeri. Klub će i dalje pružati podršku aktualnom treneru Stefanu Pioliju i prvoj momčadi na svim područjima te s optimizmom gledamo prema preostalim igrama u 2020. godini. Klupska ambicija ostaje da se vrati u najviši razred europskog nogometa, istovremeno ulažući odgovorno, u skladu s UEFA-inim financijskim fair-playjom", poručili su Rossoneri.

Predsjednik Uprave Milana Ivan Gazidis povodom otkaza Bobanu izjavio je:

"Hvala mu na njegovom trudu i želimo mu dobro, ali sada moramo skrenuti pažnju na nogomet i važne utakmice koje dolaze. Stefano Pioli i njegov stožer rade izuzetan posao povećavajući performanse momčadi svaki tjedan i imat će našu punu podršku dok rade ovaj posao, u teškim trenucima za ovu zemlju."

Talijanski mediji proteklih nekoliko dana pišu kako je između Bobana i tehničkog direktora Paola Maldinija na jednoj, te čelnih ljudi kluba na drugoj strani, odnos narušen uslijed navodnih pregovora s njemačkim stručnjakom Ralfom Rangnickom s kojim su Gazidis & co pregovarali mimo Bobanova i Maldinijeva znanja, s ciljem da Nijemac od ljeta preuzme klupu i kompletno preuzme sportski sektor kluba.

Ovakav rasplet, u obliku otkaza Bobanu, u neku ruku je očekivan nakon što je legendarni kapetan Vatrenih nedavno otvoreno kritizirao čelnike kluba...

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider