Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bivša kaže da je čudovište

Sve ostaje u obitelji: Poznati brazilski nogometaš ostavio ženu i sad s 'nećakinjom' iz prvog braka čeka dijete

Zagazio je u 36. godinu, nogomet još uvijek igra, ali već neko vrijeme veću pozornost izaziva njegov privatni život negoli vještine na zelenom travnjaku.

Brazilski nogometni reprezentativac Hulk pohvalio se na Instagramu da će po četvrti put postati otac.

"Srce mi je ispunjeno tolikom srećom i mogu samo reći 'Bože, hvala ti'. Već se radujemo što ćemo dobiti dijete i bezuvjetno ga volimo", objavio je Brazilac.

Bila bi to obična vijest, poput mnogih drugih slučajeva kada poznati sportaši na društvenim mrežama najave dolazak prinove u obitelji, da nije svega onog u Hulkovom privatnom životu što je prethodilo ovoj objavi.

Bivšu suprugu zamijenio atraktivnom nećakinjom

Naime, Hulk dijete čeka sa Camilom Sousom, svojom sadašnjom suprugom koja je - nećakinja njegove bivše supruge.

Iran Angelo de Souza bila je njegova supruga od 2007. do 2019. godine i u braku su dobili troje djece, dva sina i kćer. Razveli su se prije nešto više od dvije godine, a razlog je bio taj što se Hulk spetljao s njezinom atraktivnom nećakinjom Camilom.

Budući da ni Camila niti on nisu u tome vidjeli ništa sporno, nastavili su svoju vezu, koja je rezultirala vjenčanjem održanim 2020. godine, a sad će dobiti i dijete.

Bivša supruga Iran ovu vijest nije komentirala, ali ranije se bila oglasila i nazvala ga čudovištem.

Hulk se, inače, u siječnju vratio u Brazil, gdje trenutačno igra za Atletico Mineiro. Prethodno je igrao u Europi za Porto i Zenit, a od 2016. do 2020. bio je u Kini, gdje je kao igrač tamošnjeg Shanghai SIPG-a po sezoni zarađivao 20 milijuna eura. Kinezi su mu, dakle, sveukupno isplatili 80 milijuna eura i onda se s tim novcem na računu odlučio vratiti u domovinu...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider