Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li sudac pogriješio?

BiH u nevjerici, Pjanić od ''Juninha'' do tragičara: Ovo će biti skupi crveni karton, pogledajte sami je li bio

Reprezentacija BiH ''prokockola'' je sigurno vodstvo protiv Grčke te na kraju uzela bod u Zenici.

Bosna i Hercegovina uzela je bod u Zenici protiv sad već pravog rivala Grčke. Na kraju je taj bod spašavala, a nakon prvih 15-ak minuta činilo se kako će gosti dobiti porciju. Zmajevi su igrali spektakularno u prvog dijelu, a onda u dvije minute potpuni krah.

Prvo penal zbog kojeg su se domaćini naljutili na nizozemskog suca, a minutu kasnije Miralem Pjanić biva isključen zbog neopreznog starta. Tako se Pjana od ''bosanskog Juninha'', kako mu je tepao komentator na Sportklubu Sabahudin Topalbečirević nakon golčine za 2:0, pretvorio u pravog tragičara.

''Mislim da sam prestrogo dobio crveni karton, ispružio sam nogu, ali nisam ga išao udariti. Udario sam prvo loptu, možda sam i njega zakačio, ali ga nisam htio udariti'', rekao je ''mozak'' Juventusa i moramo se s njime složiti.

Steven Zuber (Foto: AFP) Švicarci ispustili "nemoguće": Ovo se ne događa baš svaki dan divider

Roberta Prosinečkog zabrinjava što bi njegov ponajbolji igrač mogao dobiti dvije utakmice suspenzije. Sigurno ga neće biti protiv sve bolje Finske 8. lipnja, ali prava bi katastrofa bila da ga ne bude tri dana kasnije protiv Talijana.

''Nadam se da ću igrati protiv Italije, to jest da će sudac odlučiti da ovo nije bio ozbiljan prekršaj", nada se Pjanić.

Nogometni savez BiH sigurno će uložiti žalbu ako UEFA odreže kaznu od dvije utakmice. Bio bi to velik udarac Zmajevima u prvom dijelu kvalifikacija.

Crveni karton Pjanića i golove s utakmice pogledajte ovdje.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider